keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Taas sain uuden haasteen!!! Pakko siis vastata :P

HYVÄN MIELEN HAASTE 2012
Haasteessa pitää kertoa kymmenen (10) hyvää mieltä tuottavaa asiaa satunnaisessa järjestyksessä ja jakaa haaste eteenpäin viiteen (5) blogiin.
Wee! haasteet on aina mukavia, etenkin tällaiset hyvän mielen haasteet :D







1. Minka hauhau! aivan ykkönen hyvän mielen tuojana! Mikääm ei saa mammaa paremmalle tuulelle kuin aamuinen tuhiseva hauva, joka tunkee räjähtäneen popkornin tuoksuisen pikkuisen tassun naamalle "suudelkaa kuninkaallista tassuani" Ja aina sitä pitää pusutella :D

2. Ystävät. Jostain kumman syystä minulle on suotu jokaisessa elämänvaiheessa aivan mahtavat ystävät. Monet ovat menneet ja tulleet ja toiset ovat jääneet (toivottavasti loppuiäksi). Ilman ystäviäni en olisi mitään.

3. Suklaa. Suklaa vaan saa aina hyvälle mielelle, ainakin hetkeksi :P

4. Lelut/ hartsinuket. En voi sille mitään, rakastan leluja, nukkeja, legoja sun muita hömpötyksiä. Näistä kaikista ehdottoman voiton vie hartsinuket. Niiden hypisteleminen ja pukeminen saa vain mielen rauhoittumaan ja hymyn huulille.

5. Askartelu/ompelu/neulominen. Henkinen minä lepää kun kädet tuottaa koko ajan jotain. Eikä tärkeintä ole se tulos, vaan se tekeminen. Kovin taitavaksi en itseäni näissä voi kutsua, mutta nautin puuhailusta silti täysillä.

6. Avomies. Jos mies ei toisi minulle hyvää mieltä, niin eipä sellaisen kanssa kannattaisi ollakaan :D Rakkaus saa aina huulet hymyyn ja vielä 4-vuodenkin jälkeen kaipaan ukotusta aina kun hän on töissä.

7. Uinti! Uidessa mieli lepää ja kroppa raataa, ah sitä ihanaa tunnetta kun liukuu veden alla, sitä ei vain voita mikään.

8. Tyttömäiset jutut, kuten Hello Kitty ja vaaleanpunainen väri :P Tytölle tyttöjen juttuja... Ja nyt moni voisi kysyä, enkö ole saanut lapsena tyttöjuttuja kun aikuisena niitä niin ihastelen. Itse asiassa olin lapsena aikamoinen poikatyttö ja halusin pitkään olla poika, niinkuin veljeni. Koskaan minulta ei tyttömäisyyttä kuitenkaan kielletty... Joten mikälie tyttöyden bakteeri iskenyt näin vanhemmalla iällä :P

9. Dinosaurukset ja etenkin Triceratops... Tarvinneeko tätä sen kummoisemmin edes selittää :P

10. shoppailu. Muttei vaatteiden, vaan lelujen ja kaikenmoisen turhan krääsän, sekä lahjojen. Lahjojen ostaminen ja antaminen saa aina hyvälle mielelle!

Ja koska tämä haaste on jo mennyt melkein kaikille niille joiden blogia luen, niin laitan tämän eteenpäin vain Morrelle

tiistai 28. helmikuuta 2012

Tähystyksen viemää ja koira keskusteluja.

Huhhahhei. Siinä meni tähystys pienessä pilvessä. Otin kotona jo särkylääkkeitä ja rauhoittavia sellaisen satsin, että olisi varmaan norsunkin pistänyt maihin. Mutta ainakin oli ihan kestettävä kokemus tällä kertaa, ehkä senkin vuoksi, että oli guru kirurgi joka tähysti (Heikki Järvinen, suomen parhaimmistoa). Kuulemma huonolta näyttää ja kuulostaa ja avannetta tarjottiin. Ensimmäisen kerran muuten herra Järvinen sitä tarjosi minulle. Mutta sanoi sitten itsekin, että suuri päätöshän se on, mutta voisi helpottaa elämää, etenkin kun on nuori ja työelämää vielä jäljellä. Teki mieli sanoa, että tällä hetkellä minua ei se työelämä kiinnosta paskan vertaa vaan se, että saisin edes tätä sairaana viettämääni elämää vietettyä siedettävästi. Mutta toki, totuushan on se, että työelämään nuori ihminen yritetään aina saada kiinni, joten pidin suuni kiinni kiltisti ja nyökkäilin. Mutta kuitenkin, tällä kertaa ihan hyvä kokemus, kuten edelliselläkin kertaa. Kiitos kirurgin.

Toinen asia mitä tässä on tullut mietittyä on Chihuahuan hankkiminen... Tai siis toisen koiran. Olemme kovin erimielisiä miehen kanssa siitä mikä koira toiseksi koiraksi hankittaisiin. Ja keskustelemme edelleen siitäkin, että onko meillä rahaa tuohon toiseen koiraan. Ehdotin jonkinlaista koira rahastoa johon molemmat laittaisivat kuussa vaikka 20-25e josta sitten maksettaisiin kerran vuodessa koiran (kenties kahden) vakuutus ja sairaskulut jos sellaisia tulee. Ei sitten tule sellaisia monen sadan euron ikäviä ylläreitä kun tietää, että rahaa niihin on. Mutta katsotaan nyt miten saan tuota ukkoa houkuteltua. Tuskin tässä heti ollaan haukkua ostamassa vaan mietitään ja tuumitaan tosiaan rahavaroja, rotua ja sitäkin, miten pikku prinsessamme siihen suhtautuisi, että saisi kaverin. Joten nähtäväksi jää tuleeko meidän perheeseen toivottua lisäystä :)

Kovasti myös odottelen Dollzonelta tulevaa nukkea... Saisi tulla nopeammin, tässä jo kuukausi odoteltu (mainittakoon, että keskimääräinen odottamis aika on sellaiset kolmisen kuukautta näissä nukeissa, ne kun tehdään vain tilauksesta ja tietysti käsin). Tässä on tullut tehtyä jo jos jonkinlaista nukenvaatetta muille nuksuille, tuon uuden nuken kroppa kun on kurvikkaampi kuin nykyisten nukkejen ( Morre! Onko oikea muoto muuten nukkejen vai nukkien? Tästä käydään aina välillä keskustelua nukkesivustolla), niin sille ei oikein osaa vielä vaatetta tehdä. Mutta pidemmittä puheitta lähden tästä taas ompelemaan röyhelömekkoa :P

maanantai 27. helmikuuta 2012

Haukku harmeja ja mahan murinoita.

Eilen tuli uitua taasen vähän yli kilometri. Ennätys tätä nykyä on 2km 200m ja sitten loppui aika (yrjönkadulla kun kylpemisaika on vain 2h) :D Mutta nyt jostain syystä alavatsaan koskee vasemmalle puolelle. Ei kai uimisesta voi tulla tyrää?!?! Tosin tyräkivut eivät mitä ilmeisemmin ole kovin pahoja. Meikäläinen ei melkein pääse ylös sohvalta ilman hirveää punnerrusta ja ähkimistä... Nooh, ehkä siellä on joku pieni tulehduspesäke joka sitten lähtee pois kun kerkiää (toivottavasti).


Meille on myös tullut hieman koirahuolia. Haukkumme nimittäin haukkuu erittäin mielellään nykyään kaikki naapurit ja rappuun tulijat. Onneksi neiti ei ole koko aikaa haukkumassa, mutta aika ärsyttävää on kun se haukkumisen aloittaa. No keksin sitten kokeilla temppua, jossa laitetaan kolikkoja, kiviä tms. Tölkkiin ja aina kun koira haukkuu, heitetään tölkkiä joka päästää aika inhottavan äänen ja koira ihmeissään lopettaa haukkumisen. Mutta, meidän neiti onkin sen verran herkkä, että pelästyy niin pahasti, että pissii alleen. Tosin vain silloin kun mies heittää purkkia... Minun purkkia ei pelästy samalla tavalla, vaikka meneekin hetkeksi omaan sänkyyn "piiloon". Nyt en sitten tiedä mitä pitäisi tehdä, kun haukkuminen häiritsee, mutten halua haukkua liikaa pelotella myöskään.  Eli neuvoja saa antaa :D

Tänään on kivasti paastopäivä koska huomenna on jälleen tähystys. Toivon niin paljon, että tähystäjänä olisi joko tietty kirurgi tai tietty lekuri, hekun osaavat homman paljon paremmin kuin muut.  On todella jännä, että joidenkin lekurien/kirurgien käsissä tuo tähy saattaa olla TODELLA kivulias. Kerran kärsin vielä kaksi päivää tähyn jälkeen vatsakivuista. Toisten kanssa homma menee kuin vetta vain, ei kipuja eikä stressiä. Eihän tuo tähy koskaan kiva ole, mutta ok jos on homman osaava henkilö. Mutta onneksi kaikkein vittumaisin homma, elikkäs tyhjennys, on sellainen jota minun ei tarvitse enää käydä läpi. Riittää kun on nestepaastolla sellaiset 12-24h ennen tutkimusta. Tyhjennyksessähän siis juodaan nestettä joka saa aikaan suolen tyhjentymisen... Se ei ole kovin mukavaa, tai ei ollut ainakaan vielä 15-vuotta sitten, tiedä onko sekin homma jo nykyään helpompi.

No mutta huomista kivaa odotellessa...

tiistai 21. helmikuuta 2012

Uusin nukke!

Pakko tännekin laittaa kuva uusimmasta hankinnastani. Pikku Maisa :) Tuoli on myös itse tehty. Väkersin nukkekotikirjan ohjeiden mukaan tämän nojatuolin. Jouduin suurentamaan kaavoja, mutta ihan mukiinmenevä siitä tuli. Ainakin sopivan kokoinen. Ihmettelen myös, että onnistuin tuon mekkosen tekemään juuri oikean kokoisena, vaikkei ole siis aavistustakaan nuken koosta muuta kuin, että se on 16cm pitkä. Eli aika pikkuinen :D

Olen tosiaan tätä Antea haaveillut niin pitkään ja nyt on ihan mahtava fiilis kun se tuossa istuskelee ompelukoneen päällä. Tällaista täällä tänään.

Ensimmäinen blogihaasteeni :P

Jeiii, sain siis hauskan blogi haasteen Haihattelijalta.
  
Tunnustuksen saajan on...

* kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai
* paljastettava seitsemän faktaa itsestään
* laitettava tunnustus eteenpäin 15 blogiin.

1. Tykkään kaikesta missä on Hello Kitty.
2. Keräilen nukkeja.
3. Olen pakana.
4. Laulan usein yksin pimeässä, korkelta ja kovaa.
5. Luen kirjoja joita pidän täysin aivottomina.
6. Katson Jersey Shorea (surullista, tiedän)
7. Rakastan dinosauruksia <3

Ja kuten huomaatte, en itse ole kovin kummoinen blogien lukija, en vain osaa etsiä kivoja sellaisia. Haasteet meneekin siis vain näille kahdelle:
TuulenkujeMorren maailma

(Minulle saa ehdotella jotain hyviä blogeja... Dinosaurusblogia tuskin löytyy... Mutta onneksi en ole kauhean nirso :P)

lauantai 18. helmikuuta 2012

Ketutusta.

Huoh. Sain sitten tänään tosiaan varmalta tiedon, että kuntoutustukea jatketaan 31.05 asti, vaikka sitä haettiin elokuun loppuun. En oikein ymmärrä, miksi sitä ei jatketa kuin toukokuuhun. Sitten sain kirjeen Varmalta, että joku heidän jostain "työhönsopeutumis" henkilöstöstä ottaa yhteyttä lähiaikoina keskustellakseen työhön paluun mahdollisuudesta ja sopeuttamisesta... Ööh.. Eikö ne ole lukeneet siellä meikäläisen papereita ollenkaan? Kun aika selkeästi tulee ilmi, etten ole työkuntoinen ennenkuin asialle tehdään jotain, fyysistä siis. Ja kun mitään ei ole oikein tehtävissä niin... Turhaa ahdistusta ja vitutusta siis luovat vain jo ennestään sairaalle ihmiselle, että kiitos vain.

Eihän minulla ole mitään sitä vastaan, että rupattelen ties kenen kanssa tilanteestani, ja tämä henkilö ottaa yhteyttä myös lääkäriini ja psykooni, siitä vain. Mutta se ei kuitenkaan muuta tilannetta suuntaan taikka toiseen. Ellei tämä ole sitten seuraava yritys painostaa minua siihen avanneleikkaukseen. No juu, kaikelle on varmasti joku äärettömän fiksu syy ja blaadi blaa, mutta vittuuntuneena ei jaksa eikä haluakaan ajatella niitä.

Rahattomuudessa on muuten sekin paska puoli, että jos on pidempään ilman rahaa ja vain odottamalla odottaa, että saa rahaa, niin kun sitä tulee, se menee. Sitä tulee nimittäin ostettua kaikki se, mitä on kerennyt tarvita ja haluta (vaikkei enää tarvitsisikaan). Melkein kuin joulu tulisi :D Onneksi en nyt sentään koko rahaa ole haaskannut menemään, suurin osa meni kuitenkin velkoihin, laskuihin, lääkkeisiin  ja kahden kuukauden vuokraan. Ainakin olen oppinut tässä parin vuoden sisällä, että ilman rahaa on todella ahdistavaa elää.

No ainakin sain tehtyä tänään tulevalle tiny-nukelleni sängyn. Tosin en tiedä koska sen tiny-nuken aion hankkia, mutta askartelinpa silti kun ei ollut muutakaan tekemistä :) Kehikkoa en tehnyt itse, ostin Tiimarista, mutta sisälmykset (nallea lukuunottamatta) on omatekoiset. Eivät kovin kummoiset, mutta kelpaavat kyllä.

torstai 16. helmikuuta 2012

Antibioottien auvoa.

Olen tässä aloittanut antibioottikuurin jota olen aikaisemminkin syönyt. Olin innoissani tästä antibiootista, koska siitä ei pitäisi tulla sivuoireita, ja on muutenkin siitä erikoinen, että poistuu vartalosta kokonaan sen jälkeen kun oikea kohde on saavutettu ja lääkitty. No tässä sitten kaverin kanssa tässä katseltiin google kääntäjällä noista sivuoireista (jotka on siis italiaksi, tätä lääkettä kun ei suomen apteekeista saa). Tässä kaikki mahdolliset sivuoireet, siis tosiaan antibiootista josta ei sivuoireita pitäisi tulla:

vesipöhö
paskat housuun (google suomensi tuon jotenkin erikoisesti, mutta tätä se tarkoitti)
ruoansulatushäiriöitä
kurkunpään kipu
verta ulosteessa
kova uloste (on huomattu, ja tästä syystä meikäläisen takamus onkin koko ajan verinen ja erittäin kipeä)
kuivat huulet
huimaus
epänormaalit unet
migreeni
genitaali alueiden kutina
makuaistin herkkyyden väheneminen
tuntoherkkyyden ongelmat
yliherkkyys
näkökyvyn heikentyminen
sydämen tykytys
kuumia aaltoja
kylmähiki/ bilu
hengenahdistus
pyörrytys
rintakipu
tuhkarokkoa muistuttavia oireita
allerginen ihotulehdus
iholaikut
ihottuma
yleistynyt kutina
kohonnut verenpaine
kasvojen turpoaminen
kurkunpään turpoaminen
ihoturvotus
ääreisosien turvotus
violettius (XD)
punoitus
nokkosihottuma
lihassäryt
lihasheikkous
lihaskouristukset
väsymys/voimattomuus
anoreksia (wtf?)
kuume
sokerivirtsaisuus
virtsan määrän lisääntyminen
verta virtsassa
kiimakierros (google kääntäjä XDXD)
aurinko herkkyys
leukosyyttien häiriöt
neurofiilien puutetta
hiivasieni

Ja lisäksi yleisimmät, eli ripuli, pahoinvointi, päänsärky jne. Että sellaista... Jostain syystä en nyt ihan usko lääkäriä tässä asiassa. Ja näitä sivuoireita lähdin tarkemmin tutkimaan ihan siitä syystä, että on niin hemmetin kehno olo ja migreenikin vaivaa (onneksi hyvin lievänä versiona). Että näin täällä tänään :D Pakko vielä lisätä  hieno kuva jonka kaveri piirsi minusta joka on sairastunut noihin kaikkiin sivuoireisiin XD

tiistai 14. helmikuuta 2012

Tuskien yö, kun kroppa kremppaa.

VAROITUS! Seuraava ei sovellu herkille ihmisille luettavaksi!

Yksi elämäni pahimmista öistä on nyt takanapäin. Teininä totuin siihen, että piti joskus nukkua vessan lattialla kun tavaraa ja verta tuli siihen malliin, ettei paljoa voinut nukahtaa ellei halunnut herätä omassa ulosteessaan. Joten hankalat yöt ovat suhteellisen tuttuja. Mutta tällä kertaa vietin yöni kyllä makuuhuoneessa kivuissa käpristellen. Jostain syystä suoleni päätti iloitella ilmalla ja sitä ulos pykistäessä sai peräpää todella tehdä töitä. Tämä kuulostaa todella viehättävältä, mutta sinua on varoitettu ;) Koska peräpääni on pienempi kuin normi ihmisillä (takamus onkin sitten kyllä normia isompi XD) niin ilman ulos saaminen voi joskus olla erittäin tuskallista. Ja tällä kertaa se todellakin oli sitä. Peräpää repeytyi pari kertaa niin, että verta tuli pari desiä varmaan yhteensä yön aikana. Ei mikään hirmuinen määrä, muttaa näyttää hyvin viehättävältä pöntössä. Rasvailukaan ei pahemmin asiaa auttanut. Se kun tuntee sydämenlyönnit peräsuolessa koska se on niin hemmetin kipeä (ai niin, anteeksi suolessahan ei ole tuntoa...) ei ole kovin ihana tunne. Kivun lisäksi, on vielä aina kauhuissaan kun joutuu menemään pytylle, koska silloin se kunnon kidutus alkaa. No mutta, kaiken tämän jälkeen hengissä selviydyin ja nyt  parantelen haavojani suklaan muodossa. Ei muuten ole ripulia ajatellen hyvä idea, muttei kerää kaasua eikä kovin tujua kamaa suolistoon, ainakaan minulla. Eli tulee helposti ulos :) Eikä kaloreitakaan jaksa tässä vaiheessa enää ajatella.

Mietin kyllä kovin tuossa yön aikana, että mistä tämä kipuilu nyt voisi johtua. Toivottavasti ei ainakaan tuosta uimisesta, koska sitä en haluaisi lopettaa. Uidessa tosin ainakin alaselkä kipeytyy aika pahasti, mutta kipu lähtee aina pois saunassa, joten olen olettanut, ettei tuon pitäisi olla kovin vaarallista. Mutta jospa nämä kaikki on nyt vain merkkejä siitä, että kroppa ei kestä. Oma vastaukseni kropalleni on, että kärsi sitten saakutin paska!!!! Minähän en sinun takiasi ala liikuntaani enää lopettamaan, olet jo pari ihanaa harrastusta minulta vienyt! Minä kun en ole mikään liikunnan rakastaja, joten kerrankin kun löytyy laji josta nautin, niin siinä kannattaa pysyä. Joten kroppa hei: Ime sitä itseään!!!!

Huoh, nyt onkin parempi olo pienen raivon purkauksen jälkeen :) No ei oikeasti, ketuttaa edelleen, mutta minkäs teet. Huomenna taas uimaan, ja sitten katsotaan miten mahan käy... Eilen tuli muuten uitua 1km 750m. En ala hirveästi hehkuttamaan, vaikka ylpeä tuosta olenkin, koska en yhtään tiedä millainen no normaalin ihmisen uintimäärä. Ties vaikka normaalikuntoisen ihmisen pitäisi pystyä uimaan 5km kerralla. Meikäläisellä nyt tuossakin menee yli tunnin verran, joten hirveästi yli 2km ei voi ainakaan yrjönkadulla uida. Kylpyaika on siellä nimittäin vain 2h.
Mutta se siitä, rahaa edelleen odottelen... Ehkä sitten tulee parempi mieli.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kroppa kuumeessa, pää myrskypilvessä.

Perjantaina tuli käytyä taasen uimassa ja tällä kertaa oli  niin hiljaista, että oikein nautiskelin uinnista ja uinkin sitten kerralla, ilman yhtään pysähdystä, 1km 500m. Olin oikein tyytyväinen :) Seuraavaksi taas huomenna uimaan jos vain kunto sallii. Tässä onpi taas kuumetta noussut ja olo on kuin joku olisi ajanut rekalla päältä. Onneksi tiedän, että kuume liittyy tähän minun sairauteeni, niin ei tarvitse pelätä, että ketään tartuttaisi tms. Mutta on se aika v:mäistä olla sairaana koko ajan ja kuumeessa aina pari kertaa viikossa vähintään. Toivon nyt kovasti, että tämä huono kausi päättyisi pian, ja olisi taasen vähän parempi fiilis, sekä henkisesti, että fyysisesti. Nyt on ikävä äiteetä :D

Sain myös soitettua viime viikolla eläkeyhtiö Varmaan, josta sanottiin, että ensi viikolla viimeistään tehdään päätös. Sitä odotellessa.

maanantai 6. helmikuuta 2012

Ah miten reipas päivä.

Onnea vain Sauli Niinistölle! Varmasti hoitaa presidentin hommansa ihan hyvin. vähän harmittaa Haaviston puolesta, mutta ehkä sitten ensikerralla :)

Tänään tuli taas uitua hurjat 1100m :P Nyt olisi seuraava etappi sitten kaksi kilometriä ja saada uimanopeutta enemmän myös. Saa nähdä koska menee tuo 2km rikki. Tuli oikein mukava ja hyvä olo uimisen jälkeen. Mutta sitten tuli tietysti mentyä kauppaan ja kaveri tarjoitui ostamaan Ben & jerrys jäätelöpaketin (yksi ainoa B&J josta tykkään). Noh, koko paketti meni ja vielä aika nopeasti. Ja niin ajattelin, että pysyn kaidalle tiellä. Mutta onneksi on aina huominen. Aina voi skarpata. Mikä ihme niissä herkuissa vetää puoleensa niin voimakkaasti. Ja vaikka tiedän, että yö tulee olemaan tuskallista vessassa juoksua, en SILTI osaa pysyä erossa herkuista. Hullu ihminen, ei muuta voi sanoa.

Onneksi sentään onnistuin taasen menemään työpajalle jossa minut heti nakitettiin keittiöön siivoamaan (juuri se paikka jota olen aina yrittänyt vältellä). Ainakin tuli jotain tehtyä. Ja sieltä suoraan uimaan. Nyt kyllä väsyttää, mutta täytyy kerätä voimia keskiviikolle, jolloin lähden  uimaan taas.

Nyt on pakko sitten vähän marista tuosta Yrjönkadun uimahallista. Sehän on aika pieni, joten iltapäivästä tulee aikamoinen ruuhka. Ja jostain syystä mummot kokoontuvat juurikin kuntouinti radalla juoruamaan ja lillumaan keskellä allasta. Heidän ohittamisestaan kyllä toisaalta tulee vähän lisä metrejä ;) Toinen ongelma on, että uimahallin eteinen haisee todella pahalle. Siltä kuin sinne olisi tungettu kuollut raato mätimään jonnekin. Ja kolmas kauhistus, vessa. Vessassa haisee aivan hirvittävälle. Käyn siellä vain jos on ihan pakko ja silloinkin pitää hengittää suun kautta. Veski ja koko paikka on oikein siisti ja ihmiset mukavia, mutta tuo veskin lemuaminen on ihan kamalaa. Onneksi voi aina käydä uinnin jälkeen foorumin vessassa :) Kuitenkin kaikista näistä huonoista puolista huolimatta, tykkään yrjönkadun uimahallista oikein kovasti. Siellä on kaikenmoisia naisia. Lapsia ja teinejä siellä käy todella harvoin, mikä on oikein hyvä asia ainakin minun kannaltani. En kestäisi jos lauma teinejä alkaisi osoitella arpiani tai lapset kyselisivät, että miksi tuolla tädillä on noin paljon arpia.

Mutta nyt on hyvä ja rento olo niinkuin aina uimisen jälkeen :)

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Arjen puurtamista.

Tänään sitten selviää, että kummasta tuleekaan presidentti Haavistosta vaiko Niinistöstä. Henkilökohtaisesti minusta kumpikin varmasti hoitaisi hommansa ihan hyvin, mutta jotenkin silti tuo Haavisto on enemmän mieleen. Ensimmäisen kerran tuli oikein naaman eteen ääliön mielipiteet kun serkkuni oli laittanut facebookissa että "suomeen ei kaivat mitään sairasta helvetin homoa presidentiksi perkele" tai jotain sinne päin.  Että kyllä se näköjään joillekin on sitten niin tärkeää tuo presidentin seksuaalinen suutaus. Itselleni kun sillä ei oikeasti ole mitään väliä. Tietysti on mielenkiintoista nähdä miten muu maailma asiaan suhtautuisi jne.  Mutta se olisi tavallaan vain positiivista :D

Perjantaina kävin taas uimassa tällä kertaa meni 1 km. Nyt aion pari viikkoa pitää tuon 1 km ja alan lisäämään metrejä vähän myöhemmin, ettei vaan ala kroppa krempata tms. Ja perjantaina myös tuli käytyä katselemassa vauvan vaatteita ja leluja, ihan vaan kun oli luppoaikaa... Hitsit jos olisi ollut rahaa, olisi varmaan jo jotain lähtenyt matkaankin XD Kyllä vauvoille on sitten ihania juttuja, pojille ja tytöille.  Pojilla on kyllä sitten vauvaiän jälkeen selkeästi huonommat vaatevalikoimat kuin tytöille. Onneksi unisex kamaa oli aika paljon, eli jos ei tiedä mikä sukupuoli on tulossa, niin jotain molemmille sopivaa löytyy myös :P

Tänään pitäisi varmaan maistella vähän Runebergin torttuakin. Harmi vain, että niistä ei koskaan tiedä mitä saa. Joidenkin tortut ovat ihan kuivia ja mauttomia, toisten taas ihanan kosteita ja maukkaita, suorastaan suussa sulavia ;)

Meidän hauvelimmekin pääsi tänään ensimmäistä kertaa kokeilemaan vapaana oloa rapussa. Nätisti käveli mamman perässä ja livahti sisään heti kun ovi aukesi, tosin niin kyllä arvelinkin, muutoin en olisi neitiä päästänytkään rappuun vapaana. Nyt kahden vuoden ikäisenä tyttönen on alkanut totella aika hyvin, vaikkei koulutus olekaan ollut kummoista. Ensimmäinen koira ja niin edespäin (seli seli).  Melkoinen muutos kuitenkin epelistä, joka ensimmäisenä juoksi hyppimään jos tuli ihmisiä vastaan, nykyään ei hypi ja jos yrittää hyppiä tai mennä liian lähelle niin komentaminen auttaa. Paitsi jos kyseessä on joku tuttu... Sitten kyllä hypitään ja pompotetaan. Tämä koira juttuhan ei liity mitenkään mihinkään, mutta tulipahan mieleen noista vauvajutuista :D

torstai 2. helmikuuta 2012

Mietintöjä ja urheilua.

Hohhoo. Ei vieläkään tietoa koska sitä rahaa tulee. Onneksi avokki maksoi kaikki laskut (ihmettelen tosin miten rahani olisivat kaikkiin laskuihin riittäneet vaikka olisin eläkkeeni saanutkin) mutta ei ole kivaa olla elätettävänä. Sen verran toivon, että kun rahaa sitten jossain vaiheessa tulee, niin sitä tulee hieman enemmän kerralla, jos sitten saisi hankittua sen kauan toivomani Pukifee Ante nuken (Kuvassa littlefee, joka on muuten ihan sama mutta hieman isompi)... Se on pieni 15cm kokoinen (kallis) ja ihana TAHTOO!!!

Tässä on ihan lähiaikoina kaksi ystävää tulleet raskaaksi. Ensin ala-aste aikainen kaveri jonka kanssa ollaan teini-iät käyty läpi, ensimmäiset rintaliivitkin hänen kanssaan ostettiin. Ja sitten toinen ystävä jonka kanssa ollaan oltu melkein 10 vuotta ystäviä (lukuun ottamatta paria välivuotta jolloin kontaksi katkesi). Olen nyt huomannut, että sellainen pieni surumielisyys on hiipinyt minunkin sisääni näitä lapsiasioita ajatellen. Minähän en voi saada lasta (ainoastaan keinohedelmöityksellä ja silloinkin erittäin epätodennäköisesti, eikä keinohedelmöitystä tehdä ollenkaan ylipainoisille) joten nyt hieman kateellisena mietin, miten ihanaa se olisikaan ostella vauvan vaatteita ja tavaroita ja iloita tulevasta... En ole vuosiin edes miettinyt lapsia siinä mielessä, että niitä hankkisin. En ole halunnut lasta. Mutta nyt tuo lapsihommeli heitetään aivan silmille, joten pakko vähän sitä omaa suhtautumista realistisesti alkaa miettimään. Ehkä olisi aika jonkinlaiselle surutyölle siitä, ettei omia lapsia tule. Ei omia, eikä adoptoituja (sairas ihminenhän ei saa adoptoida). Sen jälkeen voi iloita täysillä ystävän lapsesta ja ostella sille kaikkea ihanaa vauvakamaa :D

Päätin tehdä itselleni uuniriisipuuroa ihan vain lohturuoaksi, kun ei ole rahaa ostaa namiakaan XD Eilen tuli käytyä uimassa Yrjönkadun uimahallissa, joten nyt voi pikkaisen tankata. Ollaan nyt ystävän kanssa käyty tuossa nimenomaisessa paikassa uimassa kolmisen kertaa. Mukava paikka ihan jo senkin takia, että siellä on erikseen naisten ja miesten uimavuorot. Joten tällaiselle häveliäälle rumilukselle, se on oiva paikka uida ja saunoa. Ja kyllä kävin saunassakin, ihan alasti!!! Minulla on sellainen merkki joka oikeuttaa käyttämään uimapukua saunassa, mutta enpäs käyttänyt sitä. Ajattelin, että jos jotain kiinnostaa tuijottaa minun arpeni, niin siinäoähän sitten tuijottaa prkl. Kolmannella uintikerralla tuli uitua 850m, mielestäni aika hyvin. Huomenna olisi tarkoitus saada 1km täyteen :) Nyt puuron pariin!