lauantai 15. elokuuta 2015

Kuulumisia

Heipparallaa taasen.

En olekaan tosiaan postaillut aika pitkään aikaan kuulumisia. Hengissä ollaan, edelleen (mikäpä pahan tappaisi). Kesäkuussa kävin uudessa leikkauksessa avanteen tiimoilta ja nyt on avanne vaihtanut puolta, sitä on yritetty vetää vähän ylemmäs ja paikkaa siirretty kauemmas navan seutuvilta. Avanteen kanssa sujuu ihan jees fyysisesti. Se on hyvällä paikalla (oikein hyvällä), aika matala mutta ei sentään osittain ihon alla niinkuin viimeksi. Ja nyt voin käydä suihkussa ihan milloin haluan (JEE!) joskin uiminen ei kyllä onnistu ilman jotain lisäsuojia mutta enpä varmaan rannalle kehtaisi muutoinkaan mennä... Harmi sinänsä koska ainoa liikunta muoto jota todella rakastan on uiminen... Olen myös aika hyvin tottunut tähän pussukkaan mahalla. Tunnen se edelleen koko ajan ja ärsyttää kun se rapisee ja kutisee (olen allerginen sidokselle jota joudun käyttämään) mutta kaikkeen tottuu. Kuljen kotonakin välillä ihan vain alkkarit päällä eikä mieskään paljoa ole pussiani kommentoinut alkuihmettelyn jälkeen. Aletaan selkeästi molemmat tottua tähän :D Mikä on ihan erinomaisen hyvä juttu. Ainoa mikä edelleen ketuttaa vietävästi on se, että pitää vaihtaa sidokset joka päivä eikä tämän kanssa voi harrastaa liikuntaa muuta kuin ennen sidoksen vaihtoa. Mutta... No tavallaan olen siihen jo tottunut. Pitää vain yrittää ympätä elämä avanteen ympärille mahdollisimman joustavasti.

Painon kanssa painin edelleen myös. Olo on aika kauhean plösöinen ja joka päivä on yhtä sisäistä taistelua sen kanssa että syökö vaiko eikö ja jos syö niin mitä syö... Ja sitten sitä syö liikaa, masentuu ja syö vielä vähän lisää. Etenkin jos on edellisen päivän ollut melkein syömättä. Pahinta on kait se, että ahtaumien takia ruokavalio on suoraan sanottuna ihan hirveä. Kuinka moni pääsee sanomaan, että syö melkein päivittäin sipsejä ja juo coca-colaa litroittain terveydellisistä syistä :D Pitää vain tajuta se, että ruoka on ja tulee aina olemaan suurin viholliseni jota rakastan aivan liikaa. Mutta painon pudotus on edelleen koko ajan takaraivossa ja mukavana ahdistuksen aiheena. Jotain kivaa sentään! Voin käyttää niitä tiukkoja mekkoja joita rakastan ihan ilman mitään alusvaatesysteemejä (siis vain pikkarit, ei mitään tuki/suoja hirvityksiä joita vihaan). Eikä pussi näy minnekään.Tässäpä pari kuvaakin (ja joo joo isojen tyttöjen ei pitäisi käyttää tiukkoja vaatteita kun se on niin rumaa, mutta voi voi. Ketä häiritsee niin voi katsoa muualle! I love my skimpy dresses!) Mutta jokatapauksessa, ei näy pussia. Vähän jotain pullotusta tuossa sivukuvassa jos haluaa tosi tarkkaan tutkia, mutta asiaa tietämättömille se näyttää vain pieneltä mahapömpöltä (originaalin pömppiksen lisäksi :D). Ja alla tosiaan ihan vain pikkuhousut, ei mitään muuta ja pussukka on vielä housujen päällä eikä alla. Yksiosaiset sidokset rulettaa. Farkkujen ja housujen kanssa on vähän hankalampi kun ne hankaavat juuri siitä avanteen keskeltä mutta sitä varten käytän lähinnä äitiysfarkkuja. Ehkä jossain vaiheessa jos saa itseään pienemmäksi niin voisi ostaa normifarkut ja kokeilla miltä tuntuu... Saapi nähdä :)

Mutta kyllä tämä taas tästä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt odottelen kuntoutustukipäätöstä josko saan sitä tammikuun loppuun. Veikkaan että tukea ei tule joten joudun jäämään kokonaan työttömyystuelle joka onkin sitten niin pieni, että sillä ei meikäläinen maksele muuta kuin pakolliset laskut. Ollaan muuttamassa onneksi pienempään ja halvempaan asuntoon jotta miehekkeellä on sitten varaa tarvittaessa maksaa koko vuokra (jep tunnen oloni jo aikamoiseksi loiseksi). Mutta odotellaan nyt vielä hetki rauhassa josko sieltä vaikka tuliskin positiivinen päätös. Kuka noista aina tietää...

Oi ja lisäksi olen ihan rakastunut! Näyttelijään, ei yhtään sen enempää tai vähempää XD Valitettavasti tunne ei ole molemmin puolinen kun tyyppi asuu toisella puolella maapalloa eikä ole koskaan kuullutkaan meikäläisestä mutta mitäpä pienistä. Mieskauneutta ei maailmassa ole koskaan liikaa, joten tässä teillekin ;)


5 kommenttia:

  1. Olisi taas mukava kuulla miten sulla menee. :) Tsemppiä kaamokseen!
    T: Kiti
    www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin

    VastaaPoista
  2. Samoin, kuulumisia kaipaan! Näytät niin hoikalta noissa viimeisissä kuvissa.

    VastaaPoista
  3. Käyn melkein joka päivä katsomassa joko olisit postannut.
    Toivottavasti kuuluu hyvää.

    - Lukija

    VastaaPoista
  4. Tietääkö kukaan onko blogin kirjoittajalle sattunut jotain? :(

    Terveisin huolestunut lukija

    VastaaPoista