torstai 8. toukokuuta 2014

Dojoing!! Posti toi yllärin!

No sieltähän se leikkausaika jo pöksähti! Olen tottunut siihen, että leikkausajan saa vasta kuukautta etukäteen (joskus jopa pari viikkoa vain etukäteen) mutta nyt tulikin jo yli 4kk etuajassa. No parempi ehkä näin niin tietää ainakin tarkalleen koska leikkaus on, ei tarvitse arvuutella jos pitäisi jotain suunitella elo-/syyskuulle. Leikkauspäivä on 17.09.2014 Kirurgisessa sairaalassa. Ihmettelin hieman, että sinne pitää mennä jo edellisenä päivänä... Varmaan siellä halutaan tehdä tyhjennykset sun muut valmistelut kunnolla kun on kuitenkin tosi iso leikkaus tiedossa ja monesta kohdasta leikataan samalla kertaa. Hrrr...

Eilen oltiin bändin kanssa esiintymässä toiseen otteeseen ja  jäin tosi hyvä mieli lähinnä sen takia, että kaveri napsi minusta muutaman kuvan esiintymisasussani ja niistä tuli aika hyviä! Mikään keijukainen nyt en vielä ole (eikä minusta sellaista tule) mutta pahimmat makkarat saatu pois :D Jalat on vielä aika pönäkät ja... Tai no, jos nyt alan tässä luetella kaiken mitä kuvassa on vikana, niin menisi ikä ja terveys. Joten tyydyn sanomaan, että aika kiva kuva tuli ja se siitä :D Täydellistä kun ei kenestäkään saa vaikka kuinka yrittää. Mutta tästä vielä se 10 kg pois niin olisi jo oikein passeli.



Nyt vain alan stressaamaan, että voiko moista asua enää avanteen kanssa käyttää.. Vai tuleeko pussi liikaa näkyviin kun on aika tiukka tuo mekkonen. Pitää hankkia jotkut kunnon tiukat mummokalsarit jotka voi vetää avanteen päälle, niin että jää mahdollisimman piiloon... Ja minä niin VIHAAN mummokalsareita, siis sellaisia nostavia, kohottavi, vatsaan puristavia ja muotoilevia versioita. Minusta ne kuuluu vanhoille ihmisille :( mutta minkäs teet, ei taida olla vaihtoehtoja. Olen jo katsellut jotain uimapukujakin mutta veikkaan, ettei kantti kestä uimaan menemistä kyllä avanteen kanssa, vaikka se onkin yksi elämäni suurimmista nautinnoista. Saa nyt nähdä. Sitä voi mieli muuttua myöhemmin.

Täytyy kyllä alkaa vähän pukeutua nätimmin ja miettiä vaatetustaan enemmän kuin mitä on tähän asti tullut tehtyä. Olen aina rakastanut pukeutumista, asujen suunittelua, meikkausta (tilaisuuksiin, normisti päivän aikana en meikkaa), hiusten laittamista jne. Jotka on olleet nyt vähän kateissa jo muutaman vuoden ainakin.  Olen tykästynyt kovasti selaiseen fiftari tyyliin (tietyssä määrin), joten pitää sitä yrittää vähän toteuttaa omassa vaatetuksessa, sellaista ihanaa pin-up tyylistä pukeutumista :D Totesin, että pussimaiset empire linjaiset mekot jne. Ei oikein enää sovi kropalleni kun jää vyötärö piiloon. Tosin olen aina tykännyt makkarankuorimekoista XD Nyt ne vain sopii kropalle paremmin :P

Tämä oli nyt sekainen kirjoitus leikkauksia ja muotia ja tyyliä... Nooh kerrankos sitä :) Nyt menen ahdistelemaan tuota leikkausaikaa oikein ajan kanssa. It's really happening.

6 kommenttia:

  1. Näytät tosi hyvälle mekossa!! Hienosti olet saanut laihdutettua. Minulla taival vasta edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä sinullekin koitokseen, kyllä se siitä kun pitää vain pään kylmänä :)

      Poista
  2. Fiftarityyli sopii sun kropalle mainiosti! :-) Sulla on nyt jo kaunis vartalo, kannattaa olla ylpeä siitä, älä kutistu liikaa. <3 Eikä kannata jättää uimista avanteen takia, vaikka se ei ihan näkymättömiin katoaiskaan uimapuvun alla. Älä mieti liikaa mitä muut saattaa ajatella, koska ne ei välttämättä ajattele mitään negatiivista. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän se menee, ettei pitäisi ajatella liikaa mitä muut ajattelee. Ja liiallisesta kutistumisesta ei ole vielä pitkiin aikoihin vaaraa kun ylipainoa kuitenkin vielä sen 17- 15kg verran :P Joskin ei ole aikomuksena tiputtaa enää kuin se 8-10kg.

      Poista
  3. Heips, mulla on ollut väliaikanen avanne ja kävin sen kanssa uimassa kyllä, uimahallissa, kylpylöissä, rannalla ja lilluin paljussakin joitain kertoja. :) Uinnin aikana käytin jokus pienempiä pusseja (aina en kyllä jaksanut niitä pienempään vaihtaa). Mulla oli kaksiosainen uikkari, toppi ja alaosa. Se toppi oli värikäs ja sen mallinen ettei sieltä kyllä varmasti avanne näkynyt jos ei osannut katsoa. Rohkeasti vaan sitten! Ei kannata avanteen takia luopua asioista, joista tykkää :) Se ei ole este, korkeintaan vain hidaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo monet käy uimassa avanteen kanssa. Itse en pystynyt silloin teininä, koska laatta irtosi aina, ja se ei ole muka juttu se. Mutta nyt ehkä tulee enemmän vastaan se, etten kehtaa ihan päänsisäisten juttujen takia sinne uimahalliin alasti ihmisten silmien eteen. Toki uikkaria voi pitää uidessa ja saunassa, mutta pukuhuoneessa pakko kuitenkin käydä suihkussa ja kuivatella avanne hyvin, joten siinä on ehkä se minun suurin ongelma.... Mutta koskaan ei pidä sanoa, ei koskaan :)

      Poista