perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ei mitään rannan tällä puolen.

Täällä päässä ei ole tapahtunut mitään erikoista lähiaikoina. Missasin sossun ajan kuntoutuspoliklinikalla, mutta pari päivää sen jälkeen tulikin jo uusi aika, toimivaa. Rahaa ei ole yhtään ja köyhänä tällä hetkellä taas elellään, lasketaan senttejä ruokaan jne. Lääkkeitä ei voi ostaa kun ei ole millä ostaa. Oma vika tietysti, mitäs käytin kaikki rahani saman tien. En edes kerennyt ostaa mitään turhaa, kaikki meni lääkkeisiin, ruokaan, matkalippuun, uimalippuun ja sitten pakolliset siskontytön lahjat (kaikilla kolmella samassa kuussa synttärit, ei hyvä juttu kukkarolle).


Nyt on sitten taas yksi ihanista nuksuista myynnissä, että saisi edes pikkasen rahaa. Tosin en kaikkea nukesta saatua rahaa aiokaan ruokaan pistää, vaan ostan uutta nuksukamaa. Sen verran olen päättänyt, että kun on näin kalliista harrastuksesta kyse, niin kun myyn jonkin nuken, ostan samalla summalla sitten uuden, tai säästän kunnes saan sopivan summan. Mutta nyt on ehkä pakko vähän napsia nukkerahojakin "tärkeämpiin" juttuihin, kuten lääkkeisiin.

Toivon, että siinä vaiheessa kun kummityttöni (siskontyttöni) on 15-vuotias, olen sen verran varoissani, että saan ostettua tytölle ensimmäisen BJD nuken, jos hän sellaisen haluaa :) Tiedän, että vanhemmat eivät sellaista ainakaan rahoita, pitävät jo minuakin tarpeeksi tärähtäneenä XD

Toisaalta, mitäpä muutakaan sairas ja tärähtänyt nainen voisi tehdä, kuin hyysätä kotonaan nukkeja :P Kun on pakko olla paljon kotona ja neljän seinän sisällä, ainakin minulla on jotain mukavaa tekemistä, olinpa sitten hullu tai en.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti