perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäistä pörinää.

Jospa tännekin raapustelisi jotain aina välillä :D Nyt on kuntoutustuet sun muut saanut ainakin vuodeksi eteenpäin hoidettua. Ei tarvitse sitä stressata taas vähään aikaan.. Ainakaan sitten kun lekurilta on paperit tullut tänne minulle asti, jotta voin laittaa eteenpäin Varmalle. Jolla menee iloisesti taasen se 3kk ennen päätöksen tekoa.

Tänään posti toi kaksi pikku peruukkia Maisa-nukelle. Molemmat ovat vähän liian pieniä ja jää ikävästi itsetehty takaraivo näkyviin, ellei asettele kunnolla. Mutta johtuu vain siitä, että olen tehnyt takaraivon hieman liian leveäksi. Joten ei muuta kuin uuden takaraivon tekoon :D Huomatkaa miten kamerani alkaa tökkiä, auringonvalossa otetut kuvat ovat ylivaloittuneita ja jos otan ilman auringonvaloa, kuvissa näkyy vain mustaa :D Olisikohan aika ostaa uusi kamera?? Tässä nyt kuitenkin yrityksenä kuvata Maisaa punapäänä :P


Wilja-nuken keskiaikamekkokin alkaa jo näyttää mekolta :D Koristusten teko vähän ontuu koska en osaa mitään kirjoiluja sun muita. Olen vain normi ompeleella tehnyt jotain spiraaleja muistuttavia kuvioita keltaiseen mekkkoon :D Valkoiseen pitäisi tulla punaisella kirjottua punosta tai jotain... Heti  kun opin sen tekemisen kunnolla ja saan jostain vähän paksumpaa lankaa. Hiljaa hyvä tulee, yllättävän paljon duunia ihan vain nuken mekossa. Miten lie ovat keskiajalla jaksaneet tehdä samaan tyyliin ihan ihmisillekin sopivia vaatteita :D On varmaan mennyt kuukausi tai pari ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti