keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

LOL & Aino (otiskko joka ei oikeastaan kerro mitään :D)

Eilen olikin aikamoinen päivä. Koko aamupäivän oli "töissä" sieltä psykolle, sitten nopiasti postiin hakemaan uusin nuksu ja sitten äkkiä kamppiin tapaamaan Haihattelijaa :D sieltä tie veikin Maxim leffateatteriin (oli muuten ihanan pikkuinen ja tunnelmallinen) jossa oltiin sitten kutsuvieraina katsomassa elokuva LOL (joo juuri se teinileffa jossa on Miley Cyrus!). Haihattelija oli voittanut liput arvonnassa ja olin ihan superiloinen kun päätti ottaa minut mukaan. Vietettiin erinomaisen ihastuttava ilta. Elokuva oli parempi kuin olin odottanut, saatiin molemmat vielä kivat ylläripaketit joita arvottiin siellä paikan päällä (vähänkö hienoa, että molemmat saatiin sellaiset paketit!!!). Paketti sisälsi Angry Birds nameja, DVD-elokuvan sun muuta hassua LOL sälää. Ei nyt mitään hirveän kummoista, mutta olipahan ihan kiva saada pikkaisen ylimääräistä kotiin viemisiksi :)

 Ja tosiaan illalla kiiruhdin sitten vastaanottamaa uusinta neitokaistani eli Ainoa. Tätä neitiä ollaankin odoteltu jo sellaiset 5kk. Pisin odotusaika tähän mennessä :) Ja kyllä on tyttö suloinen! Pistin heti päälle tekemäni mekkosen joka vastoin odotuksiani, sopikin tytölle täydellisesti. Hyvin onnistui siis mekko ihan vain nuken  mitoilla.


Tyttö on kyllä ihan täydellinen! Ei olisi voinut olla suloisempi. Ja etenkin olen iloinen, että nuksulla on jo valmiina face-up, ettei sitä tarvitse sen enempää enää odotella.

Mutta eipä tänne taas sen kummoisempaa tällä kertaa kuulu. Nyt tekee vain mieli alkaa ommella kaikenmoisia ihanuuksia tälle uusimmalle. Saa nähdä mitä kaikkea saan taas aikaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti