torstai 9. elokuuta 2012

Vessani, ystäväni, rakkaani, viholliseni.

Noniin nyt kun on mukavasti turistu taas niitä näitä, voisi olla aika jälleen alkaa valittaa omaa surkeuttaan ja sairauttaan :D Tässä on ollut nyt viimeisen kuukauden aikana tosi hankalaa noiden lääkejuttujen takia ja nyt on viikon verran ollut flunssaa. Koko flunssan ajan olen nukkunut myöskin televisiohuoneessa, jotta avokki saa nukuttua kun hänen pitää mennä töihin aamusta. Meikäläisellä kun on "niin hyvä tuuri" ettei tarvitse nousta kun sitten vasta kun koiruus käskee :) Saanpahan rauhassa yskiä ja köhiä oikein kunnolla.

Vessassa nukkuminen on myöskin tässä viimeisen kahden vuoden aikana tullut oikein tutuksi. Pitää muistaa aina pitää kaapissa varapeittoja joista toinen menee lattialle ja toinen päälle, sekä tietysti tyynyjä. Nuita omia käytössä olevia en kovin paljoa halua veskin lattialla heijailla mikä on varmaan jokaiselle ihan itsestään selvää. JOs voittaisin lotossa, ostaisin omakotitalon jonne rakentaisin vessan jossa on oma sänky ja pöytä jonka päällä voi nuokkua samalla kun istuu pytyllä. Myös kirjan lukeminen, tietokoneen käyttäminen (silloin vielä kun oli läppis) sun muu askartelu toimisi niin paljon helpommin pöydän kanssa... Mutta tuonne pikkuveskiin ei sellaista saisi mahtumaan mitenkään.

Ja miksi tarvitsen veskiin kaikkea tätä? Etten voi veskin ulkopuolella touhuta? Noh, Etenkin öisin ei ole kiva pungertaa sängystä 5-10 minuutin välein paskalle väsyneenä ja kärttyisenä. Kun nukkuu veskissä, pääsee kierähtämään pytylle juuri sopivasti. Ja jos on todella paha tilanne, niin petivaatteet voi heittää hevon kuuseen ja mennä suihkutilaan vaan makaamaan ja antaa tulla (tosin täytyy sitten suihkutella jonkin verran). Tämä onnistuu hyvin kesällä kun on lämmintä, muttei oikein enää kun alkaa ilmat kylmetä. JOtkut myös ihmettelevät miksi meillä on veskissä kaappi täynnä lehtiä ja kirjoja. Noh jos viettää noin 40% ajastaan vessassa vuorokaudesta niin onhan se hyvä, että siellä jotain tekemistä edes on.  Joskaan öisin harvemmin tulee luettua kun pitäisi saada nukuttua.

Teininä muistan kun vietin öitäni veskissä kiroillen itseäni, mahaani, suoliani, maailmaa (koulua, kavereita, vanhempia ja kaikkea muutakin samaan syssyyn) niin lupasin itselleni, että jahka leikkaukseni on tehty en enää KOSKAAN joudu nukkumaan vessassa!!! Nooh.. Ei ihan mennyt niinkuin olisin halunnut :D Ai miten niin nukkuminen veskin lattialla omassa paska/verilammikossa olisi jotenkin epäsuotavaa?!?!? Parempi sentään niin kuin nukkua sängyssä omassa paskassaan... Tulisi aika kalliiksi aikaa myöten ostaa aina uudet patjat :D

Voin muuten kertoa, että maailmassa ei ole paljoa parempaa kidutusmetodia kuin se, ettei saa nukuttua ja joutuu 5min (tai useamminkin) välein käymään pytyllä naama irveessä. Olet väsynyt, sinuun sattuu ja tiedät, että koko homma tulee jatkumaan vielä pitkään, muttet tiedä tarkalleen kuinka pitkään.


3 kommenttia:

  1. Voi harmi tollanen. Lupaan, jos voitan lotossa pääpotin, hommata sulle sellassen sun unelmavessan. Piste.

    VastaaPoista
  2. Jo se, että vääntää kivuliaat ripulipaskat pari kertaa päivässä päivän ajan vetää suun irveeseen... Saati sitten tuo sinun tilanteesi. :(

    VastaaPoista
  3. Partapappa: Nyt jään innolla odottamaan, että voitat lotossa :D
    Miwia: Jep ripulikakka on KIVA!

    VastaaPoista