torstai 23. elokuuta 2012

Matkakuumetta ilmassa!

Iiik ylihuomenna (eli lauantaina) olisi lähtö Falirakiin. Justiin tuossa pakkailin (mieskin pakkasi kamansa jo nyt) ja mietin kuumeisesti mitä sitä vielä tarvitsisi ja mitä sitä tuleekaan unohtumaan :D Yleensä pakkaan aina liikaa meikkejä, hiustuotteita ja muita tarpeettomia hygieniatarpeita. Nyt otin vain tärkeimmät meikit (ripsari, meikkivoide, yksi luomiväripaletti ja poskipuna), shampoo, suihkusaippua, mini hiuslakka ja mousse, en yhtään koruja, pieneen voidepakettiin laitoin kasvovoidetta (ne hiton lasipurnukat kun painaa ainakin tonnin, kuka lie älykäs nekin keksinyt), deodorantti, aurinkorasva ja aurinkogeeli. That's it. Toivottavasti pärjään näillä :D Sitten tietysti erinäisiä vaatteita iso kasa (otan yleensä liian vähän, joten nyt yritän katsoa tarkemmin) lähinnä mekkoja... Kahdet kengät otan vielä ja kaksi käsilaukkua. Tietysti lääkkeet sun muut tulee mukaan vielä. Kait tuossa oli kaikki? Ai niin, uimapuku :P

Odotan innoissani matkaa, kun pääsee hieman rauhaan näiltä ruoka-ulkonäköasioilta. Ulkomailla on helpompaa olla oma itsensä läskeineen kaikkineen. Yleensä siksi, että ulkomailla on paljon lihavia ihmisiä rannoilla ja joka puolella (yleensä muuten brittejä). Toinen kiva juttu on se, että ihan sama mitä päälleen pistää kun niitä ihmisiä ei enää koskaan tule tapaamaan. Eikä lomalla olevat ihmiset jaksa katsella ja arvostella toisia ihmisiä.  Joten minua tuskin edes huomataan.

Värjäsin hiuksetkin pitkästä aikaa, tällä kertaa blontiksi. Jos vaikka joku kreikkalainen Adonis vaikka sattuisi meikäläiseen katsomaan :P Saahan sitä varattukin tuntea olonsa halutuksi ja huomatuksi ;)

Vielä pitää soitella eläinlääkärille, jotta tietävät, että koiruudella on hoitaja jos vaikka jotakin tapahtuu (toivotaan kovasti, ettei eläinlääkäriä tarvita). Täytyy myös kysyä, onnistuuko sellainen, että jos tulee tarve lääkärille niin maksamme sitten kun tulemme matkalta. Vaikka jätämmekin kyllä hoitajalle sen verran, että tarpeen tullen pääsee hauveli lääkärille jos on kova hätä.
Mutta nyt vain odottelemaan matkaa... Lähtö olisi lauantaina aamulla 05.10 joten päästään heräämään ainakin ajoissa XD Katsotaan kumpi sammuu ensin lentokoneessa, minä vaiko mies :P

1 kommentti: