perjantai 27. syyskuuta 2013

Leikattu Hauvelsson

Tänään meidän pikkuinen hauva neiti kävi vihdoin sterilointi leikkauksessa ja samalla tehtiin vatsantähystys, anaalirauhasten huuhtelu ja hampaatkin vielä puhdistettiin ja kynnet leikattiin. Saatiin kotiin kyllä niin surkea, pipi ja uupunut pieni rukkanen ettei mitään rajaa. Toinen vain istuu ja tärisee tai makaa ja pissii. Ei pysty edes nukkumaan vaikka on ihan aineissa. Tiesin, että leikkauksen jälkeen on varmaan aika tööt, mutta ihan näin huonokuntoista pikkuista en osannut odottaa :( No, ei tässä auta muu kuin odotella huomista josko olisi parempi päivä.

Onnistuin nolaamaan itseni eläinlääkärilläkin kun haimme Minkaa takaisin kotiin. Sain tosi pahan paniikkikohtauksen tiskillä ja viimeiseen asti yritin esittää kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta sitten oli jo pakko sanoa, että nyt pakko mennä istumaan tai pyörryn. Sain sitten lasin vettä ja hoitaja lohdutteli, että varmaan johtui vain siitä jännityksestä kun lemmikki on leikattu. Eipä siinä sitten muuta kun istuskelin ja rauhoittelin itseäni kunnes saatiin pikkuinen kainaloon ja päästiin kotia kohti.

Vatsantähystyksessä otettiin koepaloja ja niiden tulokset saadaan tietää parin viikon kuluttua, samalla kun käydään tikkien poistossa. Nyt saatiin kipulääkettä ja antibioottikuuri kotiin mukaan. Kalliiksi tuli, yli 700€ mutta sen arvoista. Saadaan varmaan vakuutuksessa ainakin osa takaisin.
Nyt takaisin paapomaan pipia hauvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti