sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sekalaista jupinaa

Mikähän siinä on, että välillä tekstiä tulisi vaikka viikon tarpeiksi ja toisinaan taas ei ole yhtään fiilistä kirjoitella mitään vaikka ehkä asiaakin olisi...
Olen nyt viimeiset kaksi viikkoa syönyt kuin syöttöporsas (kuten avokkini asian kauniisti ilmaisee XD) mutta onneksi tuo paino ei ole ainakaan noussut yhtään. Vaihdettiin puntariin patterit ja se näytti, kaikkea mahdollista 83-88kg väliltä. Mutta ei koskaan tuota 88kg surempaa, joten ihan hyvä. Eiköhän se puntari kohta tuosta rauhoitu ja ala taas kertoa sitä oikeaa kilomäärää :) Tosin en ymmärrä miksi pelkäsin niin älyttömästi taas tuota punnistusta koska vaikka olen syönyt reilusti enemmän olen myös pysynyt koko ajan miinuskaloreilla enemmän tai vähemmän. Eli olisi se aika outoa ollutkin jos paino olisi noussut.

Toinen uutinen on, että meidän karvaturrille on nyt vihdoin varattu sterilaatio aika lääkäristä parin viikon päähän (oli aikaisin aika mikä heillä oli antaa). Samalla tehdään anaalirauhasten huuhtelu ja katsastetaan hammaskivi tilanne. Hammaskiveä ei kuulemma ruveta pahemmin poistelemaan, ettei tule bakteereja leikkauspöydälle. Jännittää ja kauhistuttaa ja mietin jo, että pitääkö alkaa kuvata joka päivä koiruutta, että on varmasti muistoja jos jotain tapahtuu. Ihan rutiinitoimenpidehän tässä on kyseessä, mutta huoli on silti kova ja tuo meidän otus kun on muutenkin sellainen herkänlainen niin ei tiedä mitä sieltä leikkauksessa sitten paljastuukin... Omat leikkaukset ei ole koskaan pahemmin jännittäneet, jos sitä kuollakupsahtaa niin ainakin lähtee rauhallisesti ja ilman kipuja. Mutta koiruuden kanssa ihan eri juttu. Noh, on tässä vielä pari viikkoa aikaa ahdistella moista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti