keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Nyt on semmoista tekstiä että ei herkille silmille

Niin se vain on, että ei täällä kyllä saa apua yhtään mihinkään. Olen käynyt kaikki paikat, liitot sun muut mistä voisi saada jotain apua edes tähän vakuutusyhtiölle valituksen tekemiseen, mutta ei ole mitään tahoa joka siinä voisi auttaa. Olin jo varaamassa myös yksityiselle lääkärille aikaa, jossa saisin lääkärintodistuksen jollaisen tarvitsen, jotta vakuutusyhtiössä tajutaan edes millaisesta sairaudesta on kyse jne. Mutta ei onnistu, se tulisi maksamaan yli 300€ Lääkäri käynti olisi sen 150€ ja lääkärintodistukset alkavat 100€ summasta ja kun on kyse kovinkin laajasta todistuksesta, niin summa saattaa nousta tähtitieteelliseksi, eli täysin mahdotonta jo valmiiksi vähänvaraiselle.

Seuraavaksi aion ottaa yhteyttä HUS:in gastroon, mutta tiedän jo valmiiksi, että sieltä käsketään ottaa yhteys kuntoutuspolille joka ei voi tässä asiassa auttaa. Ja jos onnistun saamaan ajan gastrolle lääkärintodistuksen merkeissä niin todennäköisesti saan vastaani siellä lääkärin, jonka aivokapasiteetti ei ole tarpeeksi korkea yhden B-todistuksen kirjoittamiseen. Ja joo ei ole kyse siitä, ettei lääkäri kirjoita sinne mitä MINÄ  haluan vaan siitä, että he eivät kirjoita sinne mitään. Kun vakuutusyhtiöille ei auta, että todistuksessa lukee potilaan sairastavan jotain tautia, vaan siinä pitäisi olla selitetty taudin alkuperästä ja keskivaiheista ja itse taudista ummet ja lammet. Lääkärissä mielellään ottavat laajan lääkärintodistuksen hinnan, mutta eivät anna tilalle sitä laajaa todistusta vaan lähinnä vain pari riviä jossa seisoo, että: Viitaten edelliseen potilas on edelleen sairas". Jep jep, auttaa muuten hitosti.

Onkin aika naurettavaa, että tästä systeemistä on tehty sellainen kissa-hiiri leikki jossa edes lääkärit eivät pärjää, koska eivät osaa kirjoittaa juuri oikeita asioita, sairauden pelkkä toteaminen kun ei kenellekään riitä. Tämä on siis peliä jota pelataan ihmisten elämillä ja voittaja on se kenellä on eniten rahaa ja valtaa.

Psykologinikin sanoi tänään, että tuen saamiseen voi sekin vaikuttaa, että jos olen kirjoittanut LIIAN HYVÄN hakemuksen, jolloin katsotaan, että en voi olla psyykkisesti kovin sairas koska osaan artikuloida asiani niin hyvin paperille. No voi jessus. Ainoa keino on sitten ilmeisesti yrittää itsemurhaa, jotta voidaan todeta, että tyypillä tosiaan on ongelmia. Paska vain, etten ole sellainen ihminen joka lähtee itsemurhan kanssa pelleilemään. Jos siihen joskus lähden, niin lähden sitten kunnolla.

On tämä nyt yksi saatanan vittu koko touhu.

(Ja joo on täällä suomessa asiat niin hemmetin hyvin kun ne on paremmin kuin siellä Afrikassa. Eikä saisi koskaan kritisoida kun parhaansahan kaikki täällä vain yrittää. Kulkekaa pari kuukautta meikäläisen kengissä ja tulkaa sitten kertomaan mitä mieltä olette asiasta. Niin ja Afrikassa olisin sentään jo kuollut)

1 kommentti:

  1. Päätin haastaa sut! Käy kurkkaan ohjeet mun blogista : http://summerwindddd.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista