perjantai 22. marraskuuta 2013

perjantaipuntari ja muuta asiatonta ja asiallista höpinää.

Sunnuntaina olisi synttärit (32v) ja sitä varten pitäisi tässä nyt vähän siivoskella (eikä ihan vähääkään) ja käydä kaupassa ostelemassa tarvikkeita. Kuten aina olen päättänyt tehdä jos jonkinmoista sotkua joihin ei rahat riitä, mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi :D Mutta tässä sitä kirjoitellaan taas, vaikka pitäisi tehdä jotain ihan muuta.

Tänään on perjantaipuntarikin ja pakko sanoa, että nyt alkaa jo vähän kytemään tuo, ettei paino tahdo tippua taas vaikka kaloreissa ei pitäisi olla vikaa. Viikon saldo on siis -200g eli paino on nyt 85.3kg. Ongelma pudotukselle on varmaan se, että en ole koskaan ollut aikuisiällä tämän painoinen joten elimistö taistelee kaikin tavoin, ettei se paino enempää tippuisi. Mutta ei muuta kuin räminällä eteenpäin, kunhan ei homma mene taas ihan pakkomielteisen hulluksi. No ehkä ei mene, kun paino on jo sellaisissa kestettävissä lukemissa. Olisi kyllä kiva saada se painoindeksi sinne 30 tai alle, nyt se on 31.3. Eli ei enää kovin paljoa matkaa.
 Tavoite painona tällä hetkellä on 75kg mutta ei ole kuolemaksi, vaikken sinne koskaan yltäisi, joskin olisi se ihan mukavaa. 80kg on se mihin on vähintään tarkoitus päästä. mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu. Tässä kun on joulukin ja kaikkea vielä. En siis aio antaa itseni lihota, mutta jos nyt herkutteluiden takia ei paino tuosta tipu, niin ei ole paha juttu. Aion kuitenkin nauttia joulusta normaalisti kuten aina.

Ainoa hirveä stressi on tässä nyt sen valituksen tekeminen kuntoutustuesta eteenpäin. En ole ihan varma, että mitä sen pitäisi taas sisältää ja onhan se nyt tyhmää laittaa ihan samanlainen valitus eteenpäin kuin mitä olen jo kertaalleen laittanut, mutta kait se on pakko. Samat asiat moneen kertaan sitten kun kerran niin haluavat niitä lukea. Pitää varmaan varata yksityislääkärille aika, joka voi sitten tuosta suolistoasiasta kirjoittaa vähän pidemmät ja paremmat sepustukset kuin yleisellä puolella (samat lääkärithän ne on kyseessä kuitenkin). Viimeksi kun tuli Gastrolta lähinnä "joo tällä on suolistosairaus ja tällainen leikkaus on tehty. Nyt on taas tulehdusta viitaten kaikkiin edellisiin kirjoituksiin joita muut on tehneet". Jep, tuosta oli hirveästi apua joskin sen 33€ jouduin siitä silti maksamaan. Yksityinen tulee kalliiksi, mutta perhe on lupautunut avustamaan maksuissa.

Sen ainakin opin, että Crohn- ja Colitis liittoon en enää ota yhteyttä sairauteen ja leikkauksiin liittyvissä asioissa, sen verran epäasiallista ja töykeää kohtelua sieltä tuli niskaan. Aina jaksaa ihmetyttää miten epäammattimaisia jotkin ihmiset osaavat olla vaikka on ihan aikuisista ihmisistä kyse. Ja toki aina pitäisi muistaa, että töissä ollessa ne omat mielipiteet pitäisi jättää oman päänsä sisälle ellei niitä kysytä.

Ei tässä muuta, joulua odotellessa ai niin ja synttäreitä :D Nämä synttäri aina vähän unohtuvat tuonen joulutouhujen alle :P Mutta ei se mitään, juhlat on aina kivoja juttuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti