perjantai 20. joulukuuta 2013

FROZEN

Kuva täältä

Eli tänään kävin katsomassa ensi-illassa Disneyn uusimman animaation nimeltä Frozen. Käytiin ystävän kanssa katsomassa originaaliversio, mutta heti kun leffa tulee DVD:lle niin pitää katsoa suomalainen versio myös.

Elokuva kertoo siis sisaruksista nimeltä Elsa ja Anna. Elsa on isosisko jolla on salaisuus joka on salattu Annalta kunnes tämä kasvaa aikuiseksi ja on aika kohdata aikuisuus. Elsan salaisuus vie hänet uteen maailmaan josta Anna lähtee siskoaan pelastamaan. Mukana tietysti erinäisiä Hauskoja hahmoja, sekä rakkautta ja romantiikkaa.

Aivan ihana elokuva! Olen vieläkin niin fiiliksissä, etten osaa sanoa mitään älykästä. Tämä leffa menee ehdottomasti Disney animaatioiden lemppari kärkeen, top 5 ja ehkä jopa tasoihin ehdottoman suosikkini pienen merenneidon kanssa. Mukavaa oli  myös nähdä jälleen tytöille suunnattu Disney leffa jossa oli mukana Girl Poweria eikä tytöistä oltu tehty mitään pelastettavia rättejä joita viskotaan miesten mielen mukaan sinne tänne. Lämminhenkinen ja suloinen koko perheen leffa ja veikkaan, että pojat viihtyvät tämän parissa myös, sen verran oli actionia ja taisteluita. Tässä traileri

Leffassa oli myös aivan ihan musiikki. Pitkästä aikaa oikein paloin halusta päästä kotiin hoilaamaan elokuvan biisejä. Etenkin Elsan oma "Let it Go" kappale oli aivan mielettömän upea ja sai ihan kylmät väreet aikaiseksi.

Pisteet 5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti