lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjoja!

Tykkään aina ottaa joululahjoista kuvia ja laittaa nekin tänne blogille. On hauskaa katsella seuraavana vuonna mitä on edellisenä vuonna saanut ja itseä ainakin aina kiinnostaa kauheasti toisten saamat lahjat (utelias kun olen). Ainoa mitä mietin tällä kertaa oli se, että kehtaanko laittaa kuvia myös leluista joita olen saanut. Minähän siis keräilen erinäisiä nukkeja ja rakastan myös legoja sun muita härpäkkeitä. Jotkut jäävät talouteen pysyvästi, mutta tilan puutteen vuoksi joudun myös usein myymään lelujani parempii koteihin. Mutta sitten ajattelin, että jos jotakin ahdistaa aikuisen ihmisen saamat lelut, niin ei se ole minulta pois :D Joten tässä olkaa hyvät!

Koruja (RRRRakastan Pöllökoruja). Pöllökorut saatu ystävältä ja tuo kelttikoru avokilta :) Ja tietysti näitä ihania Flown tuotteita! On oikeasti ihan maailmanparasta omistaa ystäviä jotka pitää huolen sekä korujen saannista, että kauneudenhoitotuotteista :D Itse ei jostain syystä tule kauheasti kumpiakaan ostettua. Ja nuo piparminttu tuotteet muuten tuoksuvat ihan taivaalliselle! Ja Flown palasaippuoita voin suositella kaikille joilla on herkkä tai todella kuiva iho. Oma ihoni ainakin kiittää :)

Ah sitten niihin leluihin :D Avokilta saatu Lalaloopsy talo (tämä oli ihan ylläri, eli ei ollut joulupukin listalla) sekä toivomani Monster High 13 Wishes Howleen.


Näitä joulupukin listalta sitten löytyikin, eli legoja. Pitkään näistä olen puhunut ja niitä ihastellut ja vihdoin kehtasin laittaa lahjatoivomusta eteenpäin :D Myöskin saatu avokilta.


Ja mitä joulu olisi ilman pyjamia? Ei mitään, rakastan erilaisia yöasuja ja pyjamia. Olen yleensä nukkunut aina alasti, mutta nyt nukun aina yöpuku päällä koska minun on vain niin kylmä koko ajan, etenkin yöllä (kesälläkin oli sukat usein jalassa!). Joulunpunainen pyjama avokilta ja tuo musta-valkoinen pussissa oleva onkin vähän kesäisempi ja saatu äidiltä. Ja kukaan ei voi pärjätä pitkää talvea ilman pinkkiä kaulahuivia ja Hello Kitty pörrösukkia! Molemmat saatu ystävältä :)


Ja lopuksi vielä mahtava Monster High paketti, voodoo nukke ja lisää Hello Kitty tavaraa ystäviltä :D Ah kyllä kaverit tietää mitä minulle voi lahjaksi hankkia :P


Näiden lisäksi sain vielä:
Leffalippuja (veljeltä)
PAAAALJON suklaata
Rahaa (iskältä)
Lahjakortin H&M (siskolta)
Ripsivärin (äidiltä)
Mustan, hienon ja kuninkaallisen lyhdyn (siskolta)
Tumput (äidiltä tietysti <3)
Ja erinäisiä ihania juttuja joita olen saanut pitkin joulukuuta kirjekavereilta <3

Ensi jouluna aion toivoa kaikkea muuta, mutta en leluja!!! Juu en aio toivoa yhtäkään lelua... Ellei Monster High:lle ole tullut jotain tosi hienoja nukkeja... Tai Lalaloopsyja... Tai Jotain ehdottoman upeita legoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti