tiistai 21. lokakuuta 2014

Ei mitään fiksua sanottavaa :D

Olen jo pitkään miettinyt, että haluaisin aloittaa englanninkielisen blogin etenkin näiden avanneasioiden tiimoilta. Olen miettinyt sitäkin, että tuosta blogista tekisin ns. julkisen sillä tavalla, että laittaisin sinne ihan omia kuvia naaman kera jos siltä tuntuisi. Mutta miksi ihmeessä se blogin aloittaminen on niin hankalaa? Kyse ei ole kielestä, eikä siitäkään etteikö olisi mitään sanottavaa. En vain tunnu saavan moista aikaiseksi. Ja miksi englanninkielinen? Koska sillä olisi huomattavasti enemmän lukijoita ja monet ystävät joita olen löytänyt ulkomaalaisten avannesivustojen kautta voisivat lukea kuulumisiani ja mietteitäni asioista. Myös siis muistakin kuin vain avanteesta, eihän pelkkää avannahöpinää kukaan jaksa kuunnella :D Ja toki minua kiehtoo se, että blogissani olisi enemmän keskustelua kommenttien muodossa, joskaan se ei toki ole se ainoa syy miksi yleensäkään blogia kirjoitan.

Tällä hetkellä harmittaa kirjamessut! Olisin NIIN mielelläni lähtenyt kirjamessuille ja oli hilkulla, etten lähtenytkin mutta päädyin tällä kertaa kuitenkin jäämään vielä kotiin. En usko, että kuntoni kestäisi moista ravaamista enkä oikein kirjojakaan saa vielä kantaa. Lisäksi, kaikista inhottavin asia, en lue kirjoja... Ennen luin kirjoja vessassa, minulla saattoi mennä jopa 3 kirjaa viikossa ja nautin lukemisesta todella paljon. Mutta nyt kun en istu veskissä puolia päivästäni niin en ole löytänyt sopivaa paikkaa/aikaa missä lukea. Toki tällä hetkellä ei oikein ole lukemiseen oikein energiaakaan, ehkä se aika/paikka löytyy sitten kun tulee hetki kun haluaa taas alkaa lukea. Mutta kipujen, ahdistuksen, vihan, katkeruuden ja vittuuntuneisuuden keskellä ei ole oikein enää energiaa rakkaimpaan harrastukseen. Toivottavasti tämä tila ei ole kuitenkaan pysyvä!

Elokuviin lupauduin lähtemään viikon lopulla... Harvoin pääsen kauhuelokuvia katsomaan ja nyt kun tuli tilaisuus kaverin kanssa mennä niin tartuin siihen saman tien :D En uskalla katsoa kauhuelokuvia yksin ja monet kauhuleffat ovat sellaisia, että kavereita ei kertakaikkiaan kiinnosta. Mutta nyt löytyi sellainen kuin Annabelle jonka pitäisi olla pelottava, muttei kuitenkaan veristä splätteriä. Sinne siis seuraavaksi käypi tieni. Avannetta ensimmäistä kertaa ihan kunnolla ulkoiluttamassa. Toivottavasti pystyn istumaan sen 1.5-2h avanteen kanssa... Se kun täytyy niin pitää aikalailla samantien käydä tyhjentämässä ettei pussi räjähdä, joten sinänsä se ei helpota elokuvian katsomista kovin kummoisesti j-pussiin verrattuna. Mutta kun olen syömättä ja juomatta niin enköhän pärjää :)

Haluaisin myös värjätä hiukseni vaaleanpunaiseksi... Mutten tiedä kehtaanko... Jos se on liian lapsellista? Tai jos se ei sovi minulle ollenkaan. Ja toisaalta, miksi edes yrittää kaunistautua tms. Kun en kuitenkaan tule tässä seuraavan puolenvuoden aikana paljoa missään käymään. Vaatteitakin tekisi mieli vähän ostaa, jotain nättiä ja avanteelliselle sopivaa (ei, en voi käyttää vanhoja vaatteitani avanteen kanssa koska se näkyy aivan päivänselvästi kaikkien paitojen ja mekkojen läpi, että se siitä "ei tarvitse uusia vaatteita ostaa avanteen kanssa = kyllä menee vaatteet uusiksi alushousuja myöten). Mutta enpä niitä paljoa missään voisi kuitenkaan ulkoiluttaa... Marraskuussa olisin menossa siskoni kanssa katsomaan Mamma Mia esityksen Svenska Teatern:issa. Sinne olisi kyllä kiva hankkia jotain nättiä, jos on rahaa :D Mutta miten pukeutua nätisti avanteen kanssa? Siinäpä pulma. Minulle kun sellaiset jätti tunikat ja roikkuvat vaatteet ei sovi sitten millään muotoa. Joten varmaan senkään takia ei kauheasti tuo vaatetuspuoli kiinnosta kun karmivalta sitä näyttää joka tapauksessa. Huoh. Noh, on kait niitä pahempiakin pulmia kuin, että miten pukeutua kivasti avanteen kanssa.

4 kommenttia:

  1. Tukka vaan vaaleanpunaiseksi!!

    Ei mullakaan sitten sen järkevämpää sanottavaa ollut :D
    En missään nimessä ainakaan aio sanoa, että olet ihq söpö hassuli. Sellainen on ällösöpöä!

    VastaaPoista
  2. - Höpö höpö, pää pinkiksi vaan jos siltä tuntuu! :D. Kyllä mun mielestä sulle sopis se väri. Ja eihän blogissa tarvi mitään fiksua sanottavaa ollakkaan. Ei mullakaan oo :D. Ja hey,VIHDOIN kirjettä pukkaa! Huomenna postiin, jotta toivottavasti kerkiää perjantaiksi.

    VastaaPoista
  3. Hei! Täällä (vielä!) leikkaamaton kohtalotoverisi. Samaa sairautta sairastan, äkäistä versiota myös.

    Mulla olisi muuten ylimääräisiä hömppäpokkareita, joten jos joskus lukemiseen taas tulee innostus, niin minä voin lähettää ylimääräisiä pokkareitani luettavaksesi :).

    Hienoa, että uskaltaudut avanteen kanssa leffaan! Tiedän itse, että jo pelkkä sairaus aktiivisena haittaa tuota leffassakäyntiä, nimimerkillä Melkoisen monta leffailtaa perunut. Ei vaan ole vessaravin ja kipujen kanssa kyennyt. Mutta aina kannattaa kokeilla. Jos leffailta meneekin avanteen kanssa hyvin, niin saat siitä varmasti itsevarmuutta lisää.

    Ilman muuta värjäät hiukset vaaleanpunaiseksi, jos siltä tuntuu. Kerran täällä vaan eletään ja tuon värin voi sitten aina peittää toisella, jos siihen kyllästyy. Lisäksi vaaleanpunaista sävyä on siht helppo ja edullinen ylläpitää nykyisillä markettituotteilkakin, kun sekoittaa jotain värimaskia hoitoaineeseen. Itse olen lähes ikäisesi ja edelleen lenppariväri on pinkki :). Ja ehei, ei se värjääminen ikää katso, nykyään on näitä pastellisävyjä paljon meitä vanhemmillakin!

    Jouduin itse muuttamaan vaatetusta sairauden myötä. Vatsa turpoaa herkästi ja näytän aika herkästi odottavalta äidiltä. Lisäksi kaikki vanhat farkut painoi vatsaa epämukavasti. Minä sitten etsin uuden farkkumallin, se on edullinen vaateketjun malli, jonka vyötärö jää tuonnr vatsan alle eikä paina vatsaa. Lisäksi se on tiukkamalli kuitenkin, kiristämättä. Yläosaksi valitsen sitten jotain väljempää samalta kejulta, koska väljät yläosat on IN. Lisään sitten siihen vielä jonkun pitkän korun. Vapaampaa pukeutumista kun yhdistää tennarit ja juhlavampaa kun yhdistää korolliset kengät. Ja kerrospukeutuminenkin peittää vatsaa, esim. paita+neuletakki tai paita+trikoojakku :). Toivottavasti näistä saat jotain vinkkiä :).

    Tsemppiä avanteen kanssa! Luotan siihen, että tulet sen kanssa pärjäämään!

    VastaaPoista
  4. Laita vaan tukka pinkiksi, jos siltä tuntuu! :-) Ainahan sen saa värinpoistolla pois tai värjäämällä tummemmalla päälle. Ja kannattaa tosiaan kokeilla sitä leffaan menoa, varaa vaikka sellaset paikat, josta pääsee hyvin käymään vessassa, jos tulee pakkotarve. Mä tykkän kans sellasista kauhuelokuvista, joissa pääasia ei ole veren lentäminen ja silpominen, en vaan minäkään uskalla kauhareita yksin katsoa. :-D Katotaan joskus yhessä joku, kun pääsen taas käymään. :-)

    VastaaPoista