torstai 12. tammikuuta 2012

Huono päivä. Huono kirja. Huono elokuvamaku.

Huoh. Mistähän tämä matalapaine nyt taas johtuu. Tuntuu, että maha on sekaisin, pää on sekaisin ja koko kroppa huutaa eikä mitään jaksa tehdä. Tuntuu siltä kun vaan haluaisi kadota jonnekin tuhkana tuuleen. Jotenkin vituttaa koko touhu ja etenkin tuo veskissä ravaaminen. Justiin kun on yöllä saanut nukahdettua, niin 10 min ja pitää raahautua veskiin. Ja puolen tunnin kuluttua taas uudestaan. Siinä meinaa tulla itkupotkuraivari keskellä yötä pöntöllä istuessa.

Tänään päätin sitten tehdä jotain kivaa josta voisi nauttia myös pää pöhnäisenä ja vittuuntuneisuudessa, menin elokuviin (pystyn käymään elokuvissa jos muistan olla syömättä illalla, en syö aamulla ja vedän kasan lääkkeitä ennen elokuvaa) aamupäivällä. No siellähän meni tämä iki-ihana Twilight ja aamunkoi, vai mikä lie perhosen toukka nyt sitten onkaan. Ai hitto, että se oli kaameaa kuraa koko elokuva XD Minua ei vain ole tarkoitettu romanttisille elokuville. Tuli  melkein etova olo kun sitä imelää kammotusta tuijotti silmät kyynelistä vetelinä. Ja kyllä ne tyypit onkin sitten niin täydellisiä, uhrautuvaisia ja kilttejä jne. Eikä Jacobiakaan voinut katsella sillä silmällä kun se pannahinen leimautuu vauvaan!!!! Elokuva aiheutti siis aikalailla samanlaiset fiilikset kuin kirjatkin. Ja miksi ihmeessä sitten olen lukenut kaikki kirjasarjan osat ja katsonut ne elokuvina??!?! Selkeästi saan niistä jotain sairasta tyydytystä...

Sain uusimman kirjanikin luettua  Isabel Abedin Lucian. Siis minähän en voi jättää lukematta kirjaa jonka nimi on Lucian, vaikka nuorten kirja onkin. Nimi vain vietteli minut (samoin musta kansi jossa on vain yksi valkoinen höyhen). Kerrankin olisi pitänyt hieman analysoida kantta ennen ostopäätöstä. Musta kansi valkoisella höyhenellä ei voi tarkoittaa muuta kuin aivotonta löpinää johon liittyy enkeli. Kun vampyyriä ei enää ketaa käyttää luodakseen salaperäisen maailman, niin seuraavaksi otetaan enkelit käyttöön. No ehkä olin vain liian vanha kun kirja ei iskenyt sitten yhtään. Vikahan ei voi olla siinä, että kirja oli oikeasti todella kökkö... Eihän?!?!?!

2 kommenttia:

  1. Joskus vaan huonot kirjat ja leffat tuovat jotain perverssiä tyydytystä. Tosin ne vaatisivat edes jonkun hyvän elementin kantaakseen; söpö näyttelijä, huono huumori, koukuttava juoni... Joku edes (täydellisessähän taas on nuo kaikki).

    VastaaPoista
  2. Välillä tarvitaan huonoja kokemuksia, jotta voi nauttia niistä hyvistä sitten kahta kertaa kauemmin kun sellainen tulee vastaan :D

    VastaaPoista