keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Sairaan höpinöitä.

Tässä sitä ollaan ja flunssaa pukkaa. Juuri kerkesin kovasti hoitaville tahoille kehuskella kuinka olenkaan perusterve, vaikka kroppa muutenkin onkin täysin remonttivalmis. Mutta mukavintahan tässä on se, ettei ole mikään KUNNON flunssa vaan sellaista inhottavaa pientä oireilua. Valitettavasti vain se saa meikäläisen jo melkein sänkypotilaaksi. Sehän tässä pahinta on, että tuollainen pieni oireilu yleensä sitten kestää paljon pidempään kuin flunssa joka iskee korkealta ja kovaa ja on kolmessa päivässä ohi. Mutta näillä eväillä taas eteenpäin.

Tilasin eilen viimeisillä rahoillani (jotka onneksi sain edellisen hartsinuken myynnistä) uuden uutukaisen nuken Dollzonelta. Neitokainen on niin uusi, ettei löydy edes googlella vielä omistaja kuvia. Tilasin nuken nimittäin muutama päivä julkaisun jälkeen. Tyttönen on siis Dollzonen Elsa. Kasvot suht tavalliset, mutta ihastuinkin enemmän uudenlaiseen hieman muodokkaampaan kroppaan. Ja jostain syystä nuo Dollzonen nuket iskevät minuun aika kovaa. Tämä tulee olemaan nyt kolmas samasta paikasta :P

Yhtenä päivänä tässä mietin, että vaikuttaakohan tämä sairauteni tähän lelu/nukke harrastukseeni? Kun en hirveästi pääse kotoa ulos ja kaveritkin jääneet vähän unholaan (omasta syystä ja ihan vain kavereiden työajoista ja perheistä johtuen) niin pakkohan sitä on jotain tehdä. Ja minä keräilen sitten ilmeisesti leluja :D Hartsinukeissa viehättää eniten se, että saan tehdä niille vaatteita ihan omin pikkukätösin. Joten vaikka kuinka maha kremppaa niin ommella voi vaikka vessassa jos siltä tuntuu. Eikä tarvitse mennä mihinkään tai muutenkaan suunitella sen kummoisemmin. Sen kun ottaa kangasta ja alkaa leikellä ja ommella.

Ja tähän on pakko laittaa kuva Usvasta jolla on ompelemani mekko päällä :)

1 kommentti: