sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Blogi-haaste :P

Sain jälleen hauskan haasteen tällä kertaa Morrelta ja pitäähän siihen toki sitten vastailla.

Haasteeseen kuuluu vastata muutamaan kysymykseen ja perustellen jakaa tämä eteenpäin.


Elikkäs aloitetaan :)

1. Lempiruoka: Useimmat kiinalaiset ruoat ja kaikki missä on pastaa taikka kanaa seassa. Myös pizza maistuu. Lapsuuden lempiruoka on ehdottomasti äidin tekemä jauhelihakastike ja perunat. Kukaan ei ole vielä onnistunut peittoamaan äidin jauhelihakastiketta ;)

2. Lempimakeinen: No suklaa on tietysti hyvin korkealla lemppariosastolla mutta kuitenkin kaikista kingein on irtokarkit. Niistä kun saa tehdä juuri sellaisen sekoituksen kun itse haluaa. Eivätkä ne yleensä edes maksa kovin paljoa :P

3. Lempiluettava: No huhhuh... Kyllä historialliset kirjat uppoavat, samoin kauhu ja useimmiten scifi. Lemppareihin kuuluu Harry Potterit, Jane Austenin romaanit, Kaari Utrion tuotanto ja uusin löytö, Nälkäpeli.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Ummm... Aika erikoinen kysymys. Vastaan siihen nyt näin: Makaamalla sohvalla neula, lanka ja kangas käsissä :D Eli ompelu on tämän hetken lemppari minulla. Myös piirtäminen ja maalaaminen onnistuu sekä kaikenmoinen askartelu ja savityöt.

5. Lempielokuva: Pitch Black, Avalonin usvat, Kristina Lavransdottir, kaikki Disney piirretyt, LOTR, Dogville ja moni muu jota nyt en vain muista. Eli aika kaikkiruokainen elokuvien suhteen :P Ainoastaan romanttiset draamat ja komediat jää meikäläiseltä katsomatta, ellei joku pakota :D

Ja pistetään haaste etenpäin Tuulenkujeelle <3 Nainen varustettuna isolla sydämellä ja rohkeudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti