keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Suomi; raiskaajien luvattu maa.

Suomessahan ihmetellään kovasti sitä, että miksi useat naiset vaikenevat tullessaan raiskatuksi. Kaikille ketkä sitä ihmettelevät, suosittelen lukemaan tämän artikkelin, otettu suoraan iltalehden nettisivulta:

--Helsingin hovioikeus korotti 28-vuotiaan miehen saamaa rangaistusta siitä, että mies oli pakottanut 14-vuotiaan tytön seksiin.
Hovioikeus tuomitsi miehen yhdeksi vuodeksi ja 10 kuukaudeksi ehdottomaan vankeusrangaistukseen pakottamisesta sukupuoliyhteyteen ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Käräjäoikeus oli tuominnut miehen samoista rikoksista 1,5 vuodeksi ehdottomaan vankeusrangaistukseen.
Kyse oli yhdestä sukupuoliyhteydestä sekä sukupuolielimen esittelystä. Mies pakotti tytön seksiin viime vuoden toukokuussa. Hovioikeuden mukaan teossa käytetyn väkivallan määrä oli vähäistä ja teko oli tehty lieventävien asianhaarojen vallitessa. WTF?!?!?!
Tyttö kielsi suusanallisesti miestä ja yritti vastustella myös fyysisesti. Hän alkoi itkeä, kun tajusi, ettei pysty miestä estämään. Tyttö kertoi oikeudessa myös huutaneensa apua. Teko tapahtui asunnossa.
Syyttäjän mukaan teko olisi pitänyt tuomita raiskauksena. Syyttäjä ei nähnyt teossa lieventäviä asianhaaroja.
Mies kiisti esitutkinnassa ja oikeudessa rikoksen. Hänen kertomuksensa asiasta vaihteli. Hän väitti, ettei mitään seksuaalista ole tapahtunut ja yritti sitten vierittää syytä alaikäisen tytön niskoille. Oikeuden mukaan miehen täytyi tietää tytön olevan vain 14-vuotias.
Mies joutuu maksamaan tytölle 5 000 euroa henkisistä kärsimyksistä.
Hovioikeus hylkäsi miehen pyynnön vapaaksi pääsemisestä.
Ulkomaalaistaustaisella miehellä ei ole vakituista asuntoa Suomessa.--
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/ulkomaalaismies-pakotti-14-vuotiaan-seksiin/art-1288469709357.html

Miksi yksikään nainen haluaisi oikesti käydä läpi koko raskaan prosessin tutkimuksista ja kuulusteluista sen vuoksi, että lapsenkin raiskaus alennetaan vain hyväksikäytöksi ja raiskaaja saa mitättömän tuomion. Eli periaatteessa nainen on syyllinen tai ainakin osasyylinen raiskaukseen. Millaisessa maailmassa oikeasti lapsen raiskaamisestä saa alle 2-vuoden vankeusrangaistuksen, 5000e sakkoa ja raiskaus vielä lievennetään hyväksikäytöksi? Onko kyse siitä, ettei ulkomaalaista uskalleta tuomita, ettei kukaan vain voi alkaa huutaa rasismia tuomion syyksi vai missä mättää? Onko oikeasti niin, että suomessa naista arvostetaan NIIN uskomattoman VÄHÄN, ettei edes tyttölapsen raiskaaminen aiheuta minkäänlaista oikeaa tuomiota?!? Olen todella surullinen kyseisen lapsen puolesta ja todella halveksun suomen oikeuslaitosta! Tämä olisi todella naurettavaa, ellei se olisi samalla niin surullista. Maa jossa vihataan naisia, tervetuloa suomeen.

2 kommenttia:

  1. Suomi on takapajula, ja täällä hyysätään rikoksentekijöitä. On tosiaan helpompaa naiselle jättää ilmoittamatta koko asiaa. Häpeä Suomen oikeuslaitos.

    VastaaPoista