keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Laihtuminen, syöminen, herkuttelu PLÄÄH!

Ah pakko vielä läskeistä ja laihdutuksesta tänne höpistä :P Tein pienen listan siitä, miten tuo paino on minäkin kuuna muuttunut. Aloituspainonihan oli huimat 117kg ja nyt se on 89kg. Pudotus on ollut aikas mukava ja vielä 2kg niin tulee tasan -30kg plakkariin.

Vuosi 2012:
Marraskuu 117kg
Joulukuu 111kg

Vuosi 2013
Tammikuu 106.3kg
Helmikuu 104.3 kg
Maaliskuu 101.3 kg
Huhtikuu 98.5 kg
Toukokuu 96 kg
Kesäkuu 93.6kg
Heinäkuu 89kg

Suurin tiputus on ollutkin noiden ensimmäisen kahden kuukauden aikana, luonnollisesti. Mutta hätkähdyttävintä on se, että seuraavaksi suurin pudotus on ollutkin kesä- heinäkuun välissä. 9 kuukautta tässä onkin sitten heinäkuun loputtua tarvottu. Ja vielä on varmaan samanmoinen kuukausi määrä tarvottavana, ellei paino tipu nykyistä nopeammin (mikä tosin ei näissä painoissa enää ole yhtään suotavaa). Tosin en aio tiputtaa enää toista 30kg. Tavoitteena olisi se 80-70kg riippuen siitä miltä itsestä tuntuu. Jos tuo 80kg riittää niin hyvä, jos ei niin matka jatkuu 70kg kohti. Sitä alemmas en haluaisi mennä mutta nälkä kasvaa syödessä joten who knows...

Edelleenkään en kyllä koe laihtuneeni kovin paljoa, olo on lihava ja turvonnut enkä näytä hyvältä missään vaatekappaleessa... Ehkä sitten tuon seuraavan 9kg jälkeen sitten...

Ahmimista on aina vain hankalampi pitää poissa mitä pidemmälle pääsen. Syön ihan liikaa herkkuja ja ainoa mikä estää lihomisen on se, että pidän kalorien kanssa todella ison kurin. Se olisi ehdottomasti yksi asia mitä pitäisi saada vähennettyä, siis herkut. En halua herkuttelua kokonaan lopettaa, mutta ei ole fiksua hankkia kaikkia päivän kaloreita suklaalla ja sitten vetäistä vähän kanaa, että saa proteiiniakin.

Yksi mikä ärsyttää ihan älyttömästi on mies, joka on koko ajan houkuttelemassa mäkkiin, pizzalle, ostaa joka päivä herkkuja ja voivottelee suureen ääneen jos herkkuja ei ole, ja lähtee niitä hakemaan. Itse kun tahtoisin pysyä herkuista kaukana, mutta liha on laiska eikä tottele. Toinen on ihmiset jotka jättävät omat herkkunsa meille!!! Älkää jättäkö minulle herkkuja koska syön ne! Enkä halua niitä syödä. Mutta jos tiedän, että pöydällä on puolikas sipsipussi, keksejä mitä vain, syön ne saman tien. Pahinta on se, että jos on ilta ja kalorit on jo syöty, saatan silti syödä sen herkun koska en voi vain jättää sitä syömättä... Yksi mikä pitää herkuttelua vähän kurissa on Coca-Cola Zero ja Pepsi Max. Mutta nekään eivät ole kyllä kovin fiksuja tapoja pitää herkkunälkää lieassa. Kaloreita niistä ei tule, mutta mitään muuta positiivista niissä ei olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti