perjantai 19. heinäkuuta 2013

Varma ei kelpuuta eläkeläiseksi ja kilot karisee

Tänään tuli tieto, että valitukseni työkyvyttömyyseläkkeestä EI mennyt läpi Varmassa. Nyt se lähtee sitten eteenpäin ja seuraavalla taholla menee n. 6-8kk päätöksen tekemisessä. Minulla on 30pv aikaa lähettää lisätietoa eteenpäin jos haluan. En nyt tiedä mitä lisätietoa tässä tarkoitetaan... Omilla sepustuksilla kun ei ole mitään väliä ja lääkärinpaperitkin sivuutetaan tuosta noin vain. Noh, en usko että menee läpi, mutta katsotaan nyt. Lokakuussa onkin sitten haku seuraavalle vuodelle, josko tällä kertaa menisi läpi, ehkä. Jos ei niin sitten en kyllä tiedä mitä tapahtuu ja mistä sitä rahaa saa...

Puntariperjantai kertoi kuitenkin jotain positiivista. Painoa tippunut nyt 600g mikä on ihan hyvä summa. Mittoja en ole ottanut, ne kun ei tosiaan ole kuukausiin muuttuneet minnekään, joten miksi turhaan stressata itseään moisilla. Jos sitten vaikka  muutaman kuukauden kuluttua taas ottaisi niitä mittojakin. Jos vaikka näkyisi jotain muutosta :)

2 kommenttia:

  1. - Siis mitä ihmettä tuo Varma nyt leikkii?! Min en käsitä niitten periaatteita. *Murr* Toivottavasti tuo sun juttu nyt päättyy onnellisesti.

    VastaaPoista
  2. No joo vähän tuota onnellista loppua epäilen, mutta katsotaan nyt mitä vielä keksivät :P

    VastaaPoista