maanantai 19. elokuuta 2013

Asioita joista voi iloita

Perustin tämän blogin ihan sitä varten, että tänne voin kaataa kaiken paskan päästäni. Puhua ahdistusta ja masennusta ilmoille ja samalla saada vähän rauhaa ikäviltä asioilta. Mutta välillä tuntuu, että blogini tursuaa vain ikäviä asioita. En ala elämääni ja ajatuksiani siloittelemaan edelleenkään, mutta ajattelin, että olisi kiva välillä miettiä myös asioita jotka on oikeasti ihan hyvin elämässä ja joista voi iloita. Pakko tosin sanoa, että masentuneen mieli ei osaa iloita asioista samalla tavalla kuin "normaali" ihminen, mutta siksipä masennus onkin niin paska tauti. Mutta vaikkei osaakaan iloita voi silti aina miettiä, että mitkä asiat elämässä on ihan hyvin. Ja tässähän niitä tulee.

 • Minulla on maailman kiltein ja ihanin koira sekä avomies :) He molemmat tuovat iloa elämääni jollain tasolla joka päivä.
 • Minulla on ihania ja mahtavia ystäviä jotka jaksavat jakaa sekä elämän ilot, että surut. Ystäväni ovat aitoja ja fiksuja ihmisiä joiden kanssa ei tarvitse esittää tai yrittää olla jotain mitä ei oikeasti ole. Heistä on iloa minulle joka päivä.
 • Olen laihtunut paljon ja pääsen koko ajan hieman lähemmäs tavoitettani. Vaikken tästä osaakaan vielä erityisemmin iloita, lasken sen kuitenkin ilon aiheeksi josta toivon saavani voimaa sitten tulevasuudessa vaikka nyt ei siltä tunnukaan.
 •  Minulla on kiva koti ja vaikka rahaa on todella nihkeästi niin saan joka päivä ruokaa pöytääni ja vaatetta päälleni. Ruoka ja vaatteet eivät välttämättä ole parasta mahdollista, mutta saan vatsani täyteen ja ei tarvitse alasti kulkea. Tästä kait harvemmin  on osannut iloita, sen kun on aikaisemmin ottanut niin itsestään selvyytenä.
 •  Pystyn kävelemään, juoksemaan, tekemään käsilläni mitä vain ja liikkumaan itsenäisesti ihan milloin haluan. Pahin pelkoni olisi neliraajahalvaus, joten yritän muistaa joka päivä olla iloinen siitä, että jalat, kädet ja pääkin toimii ainakin suht. hyvin.
 •  Olen sairas, mutten kuolemansairas. Vaikka joskus toivoisinkin kuolemaa tai haaveilen siitä niin loppupeleissä haluan kuitenkin olla iloinen siitä, että olen elossa ja voin kaikki huomioon ottaen suhteellisen hyvin.
Varmasti löytyy vielä lisää asioita joista voi olla iloinen kun oikein kaivelee, mutta nämä asiat nyt ovat sellaisia joita voi miettiä joka päivä. Pieniä, mutta silti erittäin suuria asioita.7 kommenttia:

 1. - Mie perustin mun blogin ihan omaksi iloksi. Se on mun päiväkirja, johon kans kaadan kaikki paskat mutta myös mun onnet. Vähään aikaan ei tuota paskaa oo tullukkaan, enempi onnea. Toivon vaan ettei mun lukijat kyllästy siihen xD. Blogi on oma asia, eikä sen sisältöä tarvi eikä saakkaan silotellä kenenkään takia. Rehellinen kirjottelu on paras! Sun blogi on just mainio tälläsenä, kun se on <3. Ihan niinku siekii :D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä on ihana lukea sun kuulumisia vaikka välillä olisikin negatiivista juttua! Niin se oli mun vanhassa niinkuin uudessakin blogissa! Oot huippu tsemppari mulle! <3

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä sun "negatiivisissakin" kirjotuksissa pilkahtelee aina ironinen huumori. Ei se mistä kirjoittaa,vaan MITEN kirjoittaa. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilman huumoria ei kyllä tässä maailmassa pärjää pätkän vertaa :D

   Poista
 4. Samaa mieltä edellisten kanssa.

  Lisäksi löydät välillä esanssikirsikkaisia juttuja ja sulla on bjd-nukkeja ja teeveestä tulee Snooki ja Jwoww. :D Nekin vois kai sulle listata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se Snooki ja Jwoww vaan Jersey Shore XD (ja Geordie shore sekä the Valleys... Oh how sad I am)

   Poista