perjantai 23. elokuuta 2013

Vaaleanpunaisia unelmia ja perjantaipuntaria

Viime jouluna otin kuvia Seppälässä olevista ihanista vaaleanpunaisista pörröisistä haalareista ja aamutakeista. En tuona jouluna saanut moisia varmaan jo senkin takia, etten olisi koskaan mahtunut edes siihen suurimpaan kokoon. Nyt voisi olla toivoa, mutta näitä ei taida enää olla Seppälässä tai  missään muuallakaan myynnissä? Tuollainen olohaalari pitää kyllä itselle saada, vaaleanpunaisena ja pörröisenä, ajatelkaan nyt miten ihanaa istua sohvalla ja juoda kuumaa kaakaota kun ulkona pakkanen paukkuu! Kyllä, ajatukseni ovat jo talvessa, lumessa ja pakkasessa (sieltä se syksy tulla jolkottaa!).
Ja katsokaan nyt millainen ihana sänky oli aikeissa ostaa viime vuonna Minkalle?!?! Olin kuitenkin kiltti avokille, ja päädyimme nykyiseen beigeen versioon :P Mutta ah miten suloinen peti pikkuiselle prinsessa hauvelssonille <3

Ai miten niin tykkään vaaleanpunaisesta ja pinkistä?

Perjantaipuntarikin kertoi taas "karua" kieltään. Paino tippunut -1kg viime viikosta, mutta alimmasta painosta se on tippunut "vain" -500g . Se on soutanut ja huovannut  nyt jonkin aikaa siinä 90.5 ja 88.9 kg:n tienoilla. Nyt se tipahti sitten 88.4kg. Eli toisaalta olen ihan tyytyväinen, mutta toisaalta harmittaa kokonaisuudessaan, että viimeisen kuukauden ajalta (siis tämän elokuun ajalta, ei ihan kokonainen kuukausi) painoa on tippunut tuon huimat 500g kokonaisuudessaan. Pärkeles. En voi kuitenkaan sanoa lipsuneeni niin paljoa, että tuo painon putoamattomuus selittyisi sillä. Aikalailla samalla systeemillä menty, vaikka olen ehkä pikkaisen enemmän syönyt (siis sellaiset 200-300kcl enemmän joinakin päivinä), mutta silti kalorit ovat olleet ihan reilusti miinuksella.
Noh, aina ei voi voittaa, ei vaikka tekisi töitä sen eteen. Ehkä kropalla on vain joku hengähdystauko tms.

2 kommenttia:

  1. Mä veikkaan että noita pörrösiä haalareita löytyy tänäkin jouluna Seppälän valikoimista. :) Itse oon ostanut toissa jouluna sellasen paksun ja pörrösen haalarin ja viime jouluna niitä taas oli myynnissä.

    VastaaPoista
  2. Mä mielestäni näin ekaa kertaa vasta viime jouluna, siksi mietin, että jos on joku kausi tuote, niin ei enää löydy :P

    VastaaPoista