tiistai 20. elokuuta 2013

Uuret prillit!

En olekaan vielä kertonut, että ostin tuossa muutama päivä sitten silmälasit. Olin viettämässä päivää ihanaisen ystävän kanssa ja satuttiin sitten menemään Specsaversille kun olin silmälaseista jo aikaisemmin puhunut. Kokeilin sitten muutamia laseja ja kun laitoin yhdet nassulle niin olivat niin ihanat, että oli pakko ostaa! Kaiken lisäksi Specsaversilta sai vielä kahdet lasit yhden hinnalla, joten sain valita toisetkin samaan syssyyn :P Silmälasejahan ei koskaan voi olla liikaa ;)

Olin siksi tosi täpinöissäni, että minun on todella vaikeaa löytää silmälaseja koska silmäni ovat suhteellisen lähellä toisiaan ja kasvoni ovat tosi kapeat. Eli sellaiset perus neliömäiset kapeat ja pitkät lasit ei onnistu ollenkaan. Nyt tuli ostettua sitten selkeästi edellisiä laseja isommat ja erikoisemmat pokat.

Ensimmäiset ovat punaiset ja aikamoisen näkyvät ja varmaan huomiota herättävät :P Kuvaa niistä en löytänyt Specsaversin sivuilta, mutta toiset lasit jotka ovat musta-pinkit löytyi kyseisen lafkan sivuilta. Lasit ovat nimeltään Alicia

Tässä ehkä lähimpänä oleva malli niistä punaisista laseista. Erona tosin se, että minun lasini ovat vielä vähän paksummat (massiivisemmat), kirkkaan punaiset ja täysin muoviset. 
En malta odottaa, että lasit tulevat 2-3 viikon sisällä, että pääsen niitä ulkoiluttamaan :P Sitä jaksan kyllä yhä ihmetellä, että tuolla Specsaversilla oli halvimmat lasit vain 29€ linsseineen päivineen ja sieltä löytyi vielä ihan kivannäköisiä ja trendikkäitä pokia. Valitettavasti ongelmaisen naamani takia yhdetkään niistä eivät tällä kertaa sopineet, mutta aion käydä kyllä vielä nuuskimassa uusia rillejä sitten kun tulee uusia malleja. Kuten jo sanoin, silmälaseja ei koskaan voi olla liikaa, etenkään meikäläiselle joka niitä hukkaa ainakin kerran päivässä :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti