keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kick Ass 2

Eilen oli oikein ihana päivä. Lähdin jo aamupäivästä elokuviin rakkaan ystävättären kanssa katsomaan Kick Ass 2.  Kuva täältä

Olen nähnyt ensimmäisen osan samaisen ystävän kanssa ja molemmat siitä kovasti tykättiin. Tämä kakkososa oli myös ihan hyvä mutta en oikein ymmärrä, miksi siihen oli pitänyt väkisin ympätä hirveää veristä tappomeininkiä? Elokuvan tarkoituksena kun on olla vähän simppelimpi komediallinen action joka ainakin ensimmäistä osaa ajatellen, soveltuu myös vähän nuoremmille. Huumoria viljellään joka puolelle ja pientä kettuilun makua kaikenmoisille supersankari fanittajille jne. Mutta nyt elokuva vähän pilattiin sillä, että vedettiin ihan liian raakaa väkivaltaa mukaan ja se hauskuun ja keveys katosi aika pitkälti kokonaan.

Ideana on siis, että ihan tuikitavalliset pulliaiset pukeutuu supersankareiksi ja alkavat suojella kunnon ihmisiä rikollisilta. Motherfucker niminen pahis kuitenkin kantaa kaunaa Kick Assille ja alkaa tuhota tämän läheisiä mitä väkivaltaisemmin. Jo supersankarien nimet kertovat, ettei elokuvaa voi millään tasolla ottaa tosissaan, mutta tämä 2. osa mitä ilmeisemmin haluaa olla edeltäjäänsä jollain tasolla vakavasti otettavampi... Siinä huonosti onnistuen.

Mutta noin kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan viihdyttiin leffan parissa ja se oli katsomisen arvoinen

pisteitä antaisin 3.5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti