lauantai 19. lokakuuta 2013

Flow:n palashampoosta apu ohuille ja lättänille hiuksille?

Minulla on siis vielä perussuomalaista ohuemmat ja lättänämmät hiukset. Minun ei tarvitse edes harjata niitä joka pesun jälkeen koska ne ovat niin suorat ja liukkaat, että takkuuntumista ei tapahdu paitsi silloin, kun en kertakaikkiaan jaksa harjailla viikokausiin (kyllä rakkaat lukijat, sitäkin tapahtuu yllättävän usein). Olen kokeillut monia eri merkkisiä shampoita hiuksiini. Ennen käytin paljon ihan perus shampoita joita kaikki muutkin käyttää, esim Pantene, Garnier Fructis, XZ, Dove jne. XZ aloin käyttää, koska siitä on saatavilla tuotteita jotka eivät sisällä silikonia. Kaikki nuo muut sisältävät sitä ja se on yleensä päänahan pahin kauhistus. Eli hiukset tippui, päänahka kutisi ja naama loisti punaisena kun ei kestänyt noita tuotteita.

Lopulta päädyin ratkaisuun jossa jätän kaikki muotoilutuotteet pois, kaikki nuo perusshamppot ja siirryin Erisan, LV, Herbina ja Hieno suomalainen linjalle, joissa ei pitäisi olla mitään sen pahempia tappoaineita, eikä ainakaan sitä silikonia. Tukka voi paremmin, se on karheampi ja näin ollen tuntuu enemmän hiuksilta ja pysyy pikkasen kuohkeampanakin. Silikonihan tekee sen, että se laittaa hiuksiin kiiltoa, mutta latistaa samalla. Nyt kun ei tule mitään varsinaisia aineita joiden on tarkoitus tehdä hiuksista "kiiltävät ja terveen näköiset" niin päänahka ja tukka voi selkeästi paremmin. Muotoilutuotteistakin on enemmän apua kun ei ole jo shampoolla kuorruttanut päätään.

Sitten vihdoin löysin kuivashampoon ja totesin, että mikä mahtava tuote! Sillä oikeasti minunkin puolikaljuni näyttää, ei nyt tuuhelta, mutta siltä että hiuksia on! Rakastuin etenkin Herbinan tuotesarjaan joka on myös yksi edullisimmista. Ainoa mikä mietitytti oli se, että kuivashampoolla jätetään taas paljon kemikaaleja sinne hiuksiin ja päänahkaan, mikä ei koskaan ole hyvä juttu.



Joten innostuin todella kun seraavaksi sain kuulla ystävältäni Flown palashampoosta! Jo ensimmäisellä kerralla hiuksista tulee selkeästi tuuheammat ja helpommin muotoiltavat. Pientä lähmäisyyttä joutuu ehkä kärsimään, etenkin alussa, mutta minua ei moinen haittaa yhtään, jos vain hiukset näyttää hyvältä :D Joten ei kun kokeilemaan!

Voi mikä pettymys :( Hiukseni ovat ihan yhtä lättänät, sileät ja vaikeat muotoilla kuin ennenkin. Eli puolikaljuudesta en päässyt tällä tuotteella eroon. Haluan huomauttaa kuitenkin, että olen kokeillut tuotetta nyt vasta yhden kerran! Toivon, että toisella käyttökerralla tai viimeistään kolmannella rupean huomaamaan jotain muutosta. Olisi nimittäin ihan hienoa päästä tuosta kuivashampoostakin eroon jos saisi edes lähelle vastaavan efektin hiuksiin kuin niillä saa. Mutta toivo siis vielä elää vähän aikaa. Jos tätä haluttua efektiä ei tule, niin en tiedä jatkanko palashampoon käyttämistä. Toisaalta luonnontuote on aina parempi hiuksille ja iholle, eikä hintakaan ole paha. Yhksi palashampoo maksaa Ruohonjuuressa 8.90€ ja sitä käyttää kyllä moneen otteeseen, palanen ei kovin nopeasti käytössä kulu. Eli säästäisi varmaankin rahassakin. Helppo myös ottaa mukaan verrattuna isoon shampoopulloon. Mutta tosiaan minulla ei ainakaan vaikuta hiuksiin positiivisesti tai negatiivisesti. Ehkä arka päänahkani alkaa voida paremmin tämän tuotteen ansiosta... Kerron sitten siitä uudemman kerran kun olen käyttänyt Flow:ta vähän pidempään. Tuoksusta sen verran, että tämä tuoksuu minusta huomattavasti vähemmän ja paremmalle kuin yksikään käyttämäni nestemäinen shampoo tähän asti. Hiuksiin jää ihanan raikas ja hento tuoksu.

(ja juuri lisäsin blogiini tagin: kauneuden hoito, mitä en olisi ehkä vuosi sitten uskonut tekeväni !)

2 kommenttia:

  1. Jos ohuet hiukset on hankalat, niin samaa voi sanoa kyllä paksuistakin. :-D Mun tukka on niin paksu ja kuiva, ettei siihen meinaa riittää mitkään hoitoaineet, ei edes silikonilla ympätyt. Ja kaupasta saatavat shampoot ja hoitoaineet ei hoida mun tukka ollenkaan, vaan on pakko ostaa kampaamosta niitä kalliimpia, mihin rahat ei meinais riittää. Lisäks päänahka on tosi herkkä ja tukka ikävällä tavalla luonnonkihara. :-D Mulla on takaraivon kohdalla sellanen pyörre, missä hiukset kasvaa joka ilmansuuntaan ja sittenkun tukka on vähänkin "pidempi", niin päänahka kipeytyy pyörteen kohdalta. Hiuksia pestessä en meinaa saada tukkaa kastumaan kunnolla, koska sitä on niin paljon. Välillä tekis mieli ottaa käteen kone ja vetää tukka siiliks.

    Ah, kiitos että sain avautua! :-D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla tätä palashampoota jos on ongelmia hiusten ja hiuspohjan kanssa, näitähän on kaikenlaisille hiuslaaduille. Itsellä ei ole auttanut tuohon tuuheuteen tms. Mutta kyllä hiukset on paremman tuntuiset ja terveemmän oloiset ja tosiaan mitään hoitoaineita tms. en ole käyttänyt. Yksi ystävä myös on aikaisemmin käyttänyt jos jonkinlaista hoitoainetta kun tukka on mennyt takkuun ja tosi huonoon kuntoon, on nyt palashampoolla ollut tosi tyytyväinen, eikä takutkaan ole ongelma. Hoitoainettakin tämän kanssa voi toki käyttää jos haluaa, mutta itselle ei ainakaan ole tarpeellinen.

    VastaaPoista