tiistai 22. lokakuuta 2013

Kaikki päättyy angstiin

Oli aika mahtava fiilis kun kävin sunnuntaina ostamassa uudet farkut itselleni Kappahlista ja huomasin, että siellä isojentyttöjen puolelta pienimmätkin farkut olivat minulle liian isot :D Oli siis "pakko" ostaa ihan normipuolelta farkkuja. Ja paidatkin meni kokoa M mikä on aika jees :P Toki koot vaihtelee kaupoittain ja malleittain tosi paljon, että vaikka jonkun malliston paitaa meneekin koko M niin välttis toisen malliston paita ei menekään samalla koolla. Mutta on se silti hienoa ostaa M koon paita sen XL sijasta :P

Alan myös kyllästyä itseeni ja aivoihini. Olin menossa maanantaina muutamaa opiskeluaikaista ystävää tapaamaan ja sain hirveän ahdistuksen itselleni siitä, että minulle tuli makkara vatsan kohdalle kun laitoin uudet farkut päälle. Piti ottaa kuvia kameralla ja videokuvaa ja tuijottaa varmaan puoli tuntia omaa kuvaansa, että kehtaako sitä nyt mennä vai ei... Ja oikeasti, kukaan ei olisi huomannut tuota makkaraa ja vaikka olisi huomannutkin, niin ei ketään olisi kiinnostanut. Vaihdoin sitten kuitenkin uudet farkut vanhoihin, että sain tuon "makkaran" eliminoitua. Ihan hullua, en ole koskaan ennen ollut näin kiinnostunut makkaroistani.

Äh hehkutin jo tänne jotain laihdutus paino juttuja enemmänkin, mutta pyyhin pois kun alkoi vituttamaan. Perseestä koko läski, paino, kroppa, pää, laihdutus, ruoka, ja kaikki mahdollinen muukin. Screw you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti