perjantai 14. maaliskuuta 2014

Päätös

Nyt se on päätetty. Avanneleikkaus tulee olemaan syyskuun laitamilla. Sain valita joko jo toukokuun aikoihin tai syyskuussa. En todellakaan halua avannetta kesäksi (vaikka toki se tulee kesälläkin minulla olemaan), joten päädyin syyskuuhun. Muutenkin tuo toukokuu tuntui ihan naurettavan pikaiselta toiminnalta. Kerkeän myös laihduttamaan sen 10kg ennen leikkausta jos pistän hösseliksi. Mitään pakkoa ei ole, mutta kirurgi sanoi, että 10kg pudotus on oikein oiva idea, joskin leikkaus voidaan suorittaa ilman sitäkin. Jotain hauskaa sentään, että kirurgi sanoi, että silmämääräisesti katsottuna lievä ylipainoni ei ole esteenä leikkaukselle (jee olen lievästi ylipainoinen! Ilot ne on idiooteillakin).

Mukana minulla oli myös ystävä joka tuli vähän kauempaa tueksi. En varmaan olisi edes kyennyt menemään vastaanottohuoneeseen sisälle. Vaikeaa oli ja ahdistavaa ja juuri niin hirveää kuin kuvittelinkin, mutta ystävän tuki kyllä helpotti tilannetta. Jälkeenpäin käytiin vielä ravintelissa ruotimassa tilannetta ja elämää :)

Mutta ei nyt tämän enempää aiheesta tällä kertaa. Olen vieläkin jotenkin kait shokissa tms ja niin äärettömän väsynyt, etten jaksa oikein mitään. Yritän olla ajattelematta koko asiaa ainakin toistaiseksi. Ei aivot kestä.

2 kommenttia:

  1. mitä edes sanoisin, mulla on vaan väliaikainen avanne ja en pärjää,
    hankala, mitä voi sanoa tässä tilanteessa. En sano siis asiasta vaan asian vierestä, en helpotusta pysty tuomaan ja asian läpikäyminen ei taida edes helpottaa, asiaan ei voi valmistautua. Yritä siis elää nyt, edes vähän

    VastaaPoista
  2. Joo kirurgin kanssa juteltiin juuri tuosta, kun minulla on ollut se väliaikainen avanne ja elämä sen kanssa oli yhtä helvettiä, että pysyvä avanne on sen verran erilailla rakennettu, että sen kanssa ei pitäisi (niin siis PITÄISI) tulla samoja ongelmia. Mutta se jää nyt nähtäväksi.

    VastaaPoista