maanantai 6. helmikuuta 2012

Ah miten reipas päivä.

Onnea vain Sauli Niinistölle! Varmasti hoitaa presidentin hommansa ihan hyvin. vähän harmittaa Haaviston puolesta, mutta ehkä sitten ensikerralla :)

Tänään tuli taas uitua hurjat 1100m :P Nyt olisi seuraava etappi sitten kaksi kilometriä ja saada uimanopeutta enemmän myös. Saa nähdä koska menee tuo 2km rikki. Tuli oikein mukava ja hyvä olo uimisen jälkeen. Mutta sitten tuli tietysti mentyä kauppaan ja kaveri tarjoitui ostamaan Ben & jerrys jäätelöpaketin (yksi ainoa B&J josta tykkään). Noh, koko paketti meni ja vielä aika nopeasti. Ja niin ajattelin, että pysyn kaidalle tiellä. Mutta onneksi on aina huominen. Aina voi skarpata. Mikä ihme niissä herkuissa vetää puoleensa niin voimakkaasti. Ja vaikka tiedän, että yö tulee olemaan tuskallista vessassa juoksua, en SILTI osaa pysyä erossa herkuista. Hullu ihminen, ei muuta voi sanoa.

Onneksi sentään onnistuin taasen menemään työpajalle jossa minut heti nakitettiin keittiöön siivoamaan (juuri se paikka jota olen aina yrittänyt vältellä). Ainakin tuli jotain tehtyä. Ja sieltä suoraan uimaan. Nyt kyllä väsyttää, mutta täytyy kerätä voimia keskiviikolle, jolloin lähden  uimaan taas.

Nyt on pakko sitten vähän marista tuosta Yrjönkadun uimahallista. Sehän on aika pieni, joten iltapäivästä tulee aikamoinen ruuhka. Ja jostain syystä mummot kokoontuvat juurikin kuntouinti radalla juoruamaan ja lillumaan keskellä allasta. Heidän ohittamisestaan kyllä toisaalta tulee vähän lisä metrejä ;) Toinen ongelma on, että uimahallin eteinen haisee todella pahalle. Siltä kuin sinne olisi tungettu kuollut raato mätimään jonnekin. Ja kolmas kauhistus, vessa. Vessassa haisee aivan hirvittävälle. Käyn siellä vain jos on ihan pakko ja silloinkin pitää hengittää suun kautta. Veski ja koko paikka on oikein siisti ja ihmiset mukavia, mutta tuo veskin lemuaminen on ihan kamalaa. Onneksi voi aina käydä uinnin jälkeen foorumin vessassa :) Kuitenkin kaikista näistä huonoista puolista huolimatta, tykkään yrjönkadun uimahallista oikein kovasti. Siellä on kaikenmoisia naisia. Lapsia ja teinejä siellä käy todella harvoin, mikä on oikein hyvä asia ainakin minun kannaltani. En kestäisi jos lauma teinejä alkaisi osoitella arpiani tai lapset kyselisivät, että miksi tuolla tädillä on noin paljon arpia.

Mutta nyt on hyvä ja rento olo niinkuin aina uimisen jälkeen :)

3 kommenttia:

 1. Yrjönkadun uimahallistahan on ollut paljon juttuja, että miesten vuorolla siellä on rietasteltu ja vartijakin on pitänyt sen takia hankkia :D

  Löysin tällaisen keskustelun kyseisestä hallista xD
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/3424152

  VastaaPoista
 2. No joo miehet voi duunailla siellä mitä duunailee. Kun on erilliset vuorot niin ei tartte kattella :D Suurimmaksi osaksi porukka on selkeästi vanhempaa, sellaisia helsinkiläisiä frouvia jotka lilluu keskellä kuntouimareille varattua rataa ja mulkoilee pahasti kun yrittää uida niiden ympäri, että pääsee jatkamaan matkaa.

  VastaaPoista
 3. Käytiin kouluaikana Yrjönkadun uimahallissa.

  VastaaPoista