maanantai 27. helmikuuta 2012

Haukku harmeja ja mahan murinoita.

Eilen tuli uitua taasen vähän yli kilometri. Ennätys tätä nykyä on 2km 200m ja sitten loppui aika (yrjönkadulla kun kylpemisaika on vain 2h) :D Mutta nyt jostain syystä alavatsaan koskee vasemmalle puolelle. Ei kai uimisesta voi tulla tyrää?!?! Tosin tyräkivut eivät mitä ilmeisemmin ole kovin pahoja. Meikäläinen ei melkein pääse ylös sohvalta ilman hirveää punnerrusta ja ähkimistä... Nooh, ehkä siellä on joku pieni tulehduspesäke joka sitten lähtee pois kun kerkiää (toivottavasti).


Meille on myös tullut hieman koirahuolia. Haukkumme nimittäin haukkuu erittäin mielellään nykyään kaikki naapurit ja rappuun tulijat. Onneksi neiti ei ole koko aikaa haukkumassa, mutta aika ärsyttävää on kun se haukkumisen aloittaa. No keksin sitten kokeilla temppua, jossa laitetaan kolikkoja, kiviä tms. Tölkkiin ja aina kun koira haukkuu, heitetään tölkkiä joka päästää aika inhottavan äänen ja koira ihmeissään lopettaa haukkumisen. Mutta, meidän neiti onkin sen verran herkkä, että pelästyy niin pahasti, että pissii alleen. Tosin vain silloin kun mies heittää purkkia... Minun purkkia ei pelästy samalla tavalla, vaikka meneekin hetkeksi omaan sänkyyn "piiloon". Nyt en sitten tiedä mitä pitäisi tehdä, kun haukkuminen häiritsee, mutten halua haukkua liikaa pelotella myöskään.  Eli neuvoja saa antaa :D

Tänään on kivasti paastopäivä koska huomenna on jälleen tähystys. Toivon niin paljon, että tähystäjänä olisi joko tietty kirurgi tai tietty lekuri, hekun osaavat homman paljon paremmin kuin muut.  On todella jännä, että joidenkin lekurien/kirurgien käsissä tuo tähy saattaa olla TODELLA kivulias. Kerran kärsin vielä kaksi päivää tähyn jälkeen vatsakivuista. Toisten kanssa homma menee kuin vetta vain, ei kipuja eikä stressiä. Eihän tuo tähy koskaan kiva ole, mutta ok jos on homman osaava henkilö. Mutta onneksi kaikkein vittumaisin homma, elikkäs tyhjennys, on sellainen jota minun ei tarvitse enää käydä läpi. Riittää kun on nestepaastolla sellaiset 12-24h ennen tutkimusta. Tyhjennyksessähän siis juodaan nestettä joka saa aikaan suolen tyhjentymisen... Se ei ole kovin mukavaa, tai ei ollut ainakaan vielä 15-vuotta sitten, tiedä onko sekin homma jo nykyään helpompi.

No mutta huomista kivaa odotellessa...

1 kommentti:

  1. Luulen, että tuo koliseva purkki on ihan liikaa herkälle neidille.
    Yksi vaihtoehto on sitruunapanta. Toinen on se, että haukkuessa suihkautetaan vettä sumutepullosta kiellon vahvistamiseksi. Eli "Ei!" napakasti ja samalla suihkaus vettä kuonolle.
    Varaudu siihen, ettei keino tepsi heti vaan sitä saa jatkaa viikkoja. Pikkuhiljaa pelkän EI:n pitäisi riittää ja lopulta haukkuminen jää kokonaan.

    VastaaPoista