keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Taas sain uuden haasteen!!! Pakko siis vastata :P

HYVÄN MIELEN HAASTE 2012
Haasteessa pitää kertoa kymmenen (10) hyvää mieltä tuottavaa asiaa satunnaisessa järjestyksessä ja jakaa haaste eteenpäin viiteen (5) blogiin.
Wee! haasteet on aina mukavia, etenkin tällaiset hyvän mielen haasteet :D1. Minka hauhau! aivan ykkönen hyvän mielen tuojana! Mikääm ei saa mammaa paremmalle tuulelle kuin aamuinen tuhiseva hauva, joka tunkee räjähtäneen popkornin tuoksuisen pikkuisen tassun naamalle "suudelkaa kuninkaallista tassuani" Ja aina sitä pitää pusutella :D

2. Ystävät. Jostain kumman syystä minulle on suotu jokaisessa elämänvaiheessa aivan mahtavat ystävät. Monet ovat menneet ja tulleet ja toiset ovat jääneet (toivottavasti loppuiäksi). Ilman ystäviäni en olisi mitään.

3. Suklaa. Suklaa vaan saa aina hyvälle mielelle, ainakin hetkeksi :P

4. Lelut/ hartsinuket. En voi sille mitään, rakastan leluja, nukkeja, legoja sun muita hömpötyksiä. Näistä kaikista ehdottoman voiton vie hartsinuket. Niiden hypisteleminen ja pukeminen saa vain mielen rauhoittumaan ja hymyn huulille.

5. Askartelu/ompelu/neulominen. Henkinen minä lepää kun kädet tuottaa koko ajan jotain. Eikä tärkeintä ole se tulos, vaan se tekeminen. Kovin taitavaksi en itseäni näissä voi kutsua, mutta nautin puuhailusta silti täysillä.

6. Avomies. Jos mies ei toisi minulle hyvää mieltä, niin eipä sellaisen kanssa kannattaisi ollakaan :D Rakkaus saa aina huulet hymyyn ja vielä 4-vuodenkin jälkeen kaipaan ukotusta aina kun hän on töissä.

7. Uinti! Uidessa mieli lepää ja kroppa raataa, ah sitä ihanaa tunnetta kun liukuu veden alla, sitä ei vain voita mikään.

8. Tyttömäiset jutut, kuten Hello Kitty ja vaaleanpunainen väri :P Tytölle tyttöjen juttuja... Ja nyt moni voisi kysyä, enkö ole saanut lapsena tyttöjuttuja kun aikuisena niitä niin ihastelen. Itse asiassa olin lapsena aikamoinen poikatyttö ja halusin pitkään olla poika, niinkuin veljeni. Koskaan minulta ei tyttömäisyyttä kuitenkaan kielletty... Joten mikälie tyttöyden bakteeri iskenyt näin vanhemmalla iällä :P

9. Dinosaurukset ja etenkin Triceratops... Tarvinneeko tätä sen kummoisemmin edes selittää :P

10. shoppailu. Muttei vaatteiden, vaan lelujen ja kaikenmoisen turhan krääsän, sekä lahjojen. Lahjojen ostaminen ja antaminen saa aina hyvälle mielelle!

Ja koska tämä haaste on jo mennyt melkein kaikille niille joiden blogia luen, niin laitan tämän eteenpäin vain Morrelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti