tiistai 14. helmikuuta 2012

Tuskien yö, kun kroppa kremppaa.

VAROITUS! Seuraava ei sovellu herkille ihmisille luettavaksi!

Yksi elämäni pahimmista öistä on nyt takanapäin. Teininä totuin siihen, että piti joskus nukkua vessan lattialla kun tavaraa ja verta tuli siihen malliin, ettei paljoa voinut nukahtaa ellei halunnut herätä omassa ulosteessaan. Joten hankalat yöt ovat suhteellisen tuttuja. Mutta tällä kertaa vietin yöni kyllä makuuhuoneessa kivuissa käpristellen. Jostain syystä suoleni päätti iloitella ilmalla ja sitä ulos pykistäessä sai peräpää todella tehdä töitä. Tämä kuulostaa todella viehättävältä, mutta sinua on varoitettu ;) Koska peräpääni on pienempi kuin normi ihmisillä (takamus onkin sitten kyllä normia isompi XD) niin ilman ulos saaminen voi joskus olla erittäin tuskallista. Ja tällä kertaa se todellakin oli sitä. Peräpää repeytyi pari kertaa niin, että verta tuli pari desiä varmaan yhteensä yön aikana. Ei mikään hirmuinen määrä, muttaa näyttää hyvin viehättävältä pöntössä. Rasvailukaan ei pahemmin asiaa auttanut. Se kun tuntee sydämenlyönnit peräsuolessa koska se on niin hemmetin kipeä (ai niin, anteeksi suolessahan ei ole tuntoa...) ei ole kovin ihana tunne. Kivun lisäksi, on vielä aina kauhuissaan kun joutuu menemään pytylle, koska silloin se kunnon kidutus alkaa. No mutta, kaiken tämän jälkeen hengissä selviydyin ja nyt  parantelen haavojani suklaan muodossa. Ei muuten ole ripulia ajatellen hyvä idea, muttei kerää kaasua eikä kovin tujua kamaa suolistoon, ainakaan minulla. Eli tulee helposti ulos :) Eikä kaloreitakaan jaksa tässä vaiheessa enää ajatella.

Mietin kyllä kovin tuossa yön aikana, että mistä tämä kipuilu nyt voisi johtua. Toivottavasti ei ainakaan tuosta uimisesta, koska sitä en haluaisi lopettaa. Uidessa tosin ainakin alaselkä kipeytyy aika pahasti, mutta kipu lähtee aina pois saunassa, joten olen olettanut, ettei tuon pitäisi olla kovin vaarallista. Mutta jospa nämä kaikki on nyt vain merkkejä siitä, että kroppa ei kestä. Oma vastaukseni kropalleni on, että kärsi sitten saakutin paska!!!! Minähän en sinun takiasi ala liikuntaani enää lopettamaan, olet jo pari ihanaa harrastusta minulta vienyt! Minä kun en ole mikään liikunnan rakastaja, joten kerrankin kun löytyy laji josta nautin, niin siinä kannattaa pysyä. Joten kroppa hei: Ime sitä itseään!!!!

Huoh, nyt onkin parempi olo pienen raivon purkauksen jälkeen :) No ei oikeasti, ketuttaa edelleen, mutta minkäs teet. Huomenna taas uimaan, ja sitten katsotaan miten mahan käy... Eilen tuli muuten uitua 1km 750m. En ala hirveästi hehkuttamaan, vaikka ylpeä tuosta olenkin, koska en yhtään tiedä millainen no normaalin ihmisen uintimäärä. Ties vaikka normaalikuntoisen ihmisen pitäisi pystyä uimaan 5km kerralla. Meikäläisellä nyt tuossakin menee yli tunnin verran, joten hirveästi yli 2km ei voi ainakaan yrjönkadulla uida. Kylpyaika on siellä nimittäin vain 2h.
Mutta se siitä, rahaa edelleen odottelen... Ehkä sitten tulee parempi mieli.

3 kommenttia:

  1. Au. Kivuliaat peräpukamat on kans inhat. Sehän se on kurja kun nää sairaudet estää harrastuksia. Tsemppiä ja hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  2. Voi kurjuus :( Tosi huolissaan olen sinunkin puolestasi ja toivon että kivut ja kaikenlainen tollanen ylimääräinen loppuisi, tai ainakin helpottaisi.

    VastaaPoista
  3. Mä niin toivon, että ihmeen kaupalla sä saisit rahaa, et voisit mennä ulkomaille siihen leikkaukseen. Kenenkään kiltin ja ihanan ystävän ei pitäis kärsiä noin. <3

    VastaaPoista