tiistai 28. helmikuuta 2012

Tähystyksen viemää ja koira keskusteluja.

Huhhahhei. Siinä meni tähystys pienessä pilvessä. Otin kotona jo särkylääkkeitä ja rauhoittavia sellaisen satsin, että olisi varmaan norsunkin pistänyt maihin. Mutta ainakin oli ihan kestettävä kokemus tällä kertaa, ehkä senkin vuoksi, että oli guru kirurgi joka tähysti (Heikki Järvinen, suomen parhaimmistoa). Kuulemma huonolta näyttää ja kuulostaa ja avannetta tarjottiin. Ensimmäisen kerran muuten herra Järvinen sitä tarjosi minulle. Mutta sanoi sitten itsekin, että suuri päätöshän se on, mutta voisi helpottaa elämää, etenkin kun on nuori ja työelämää vielä jäljellä. Teki mieli sanoa, että tällä hetkellä minua ei se työelämä kiinnosta paskan vertaa vaan se, että saisin edes tätä sairaana viettämääni elämää vietettyä siedettävästi. Mutta toki, totuushan on se, että työelämään nuori ihminen yritetään aina saada kiinni, joten pidin suuni kiinni kiltisti ja nyökkäilin. Mutta kuitenkin, tällä kertaa ihan hyvä kokemus, kuten edelliselläkin kertaa. Kiitos kirurgin.

Toinen asia mitä tässä on tullut mietittyä on Chihuahuan hankkiminen... Tai siis toisen koiran. Olemme kovin erimielisiä miehen kanssa siitä mikä koira toiseksi koiraksi hankittaisiin. Ja keskustelemme edelleen siitäkin, että onko meillä rahaa tuohon toiseen koiraan. Ehdotin jonkinlaista koira rahastoa johon molemmat laittaisivat kuussa vaikka 20-25e josta sitten maksettaisiin kerran vuodessa koiran (kenties kahden) vakuutus ja sairaskulut jos sellaisia tulee. Ei sitten tule sellaisia monen sadan euron ikäviä ylläreitä kun tietää, että rahaa niihin on. Mutta katsotaan nyt miten saan tuota ukkoa houkuteltua. Tuskin tässä heti ollaan haukkua ostamassa vaan mietitään ja tuumitaan tosiaan rahavaroja, rotua ja sitäkin, miten pikku prinsessamme siihen suhtautuisi, että saisi kaverin. Joten nähtäväksi jää tuleeko meidän perheeseen toivottua lisäystä :)

Kovasti myös odottelen Dollzonelta tulevaa nukkea... Saisi tulla nopeammin, tässä jo kuukausi odoteltu (mainittakoon, että keskimääräinen odottamis aika on sellaiset kolmisen kuukautta näissä nukeissa, ne kun tehdään vain tilauksesta ja tietysti käsin). Tässä on tullut tehtyä jo jos jonkinlaista nukenvaatetta muille nuksuille, tuon uuden nuken kroppa kun on kurvikkaampi kuin nykyisten nukkejen ( Morre! Onko oikea muoto muuten nukkejen vai nukkien? Tästä käydään aina välillä keskustelua nukkesivustolla), niin sille ei oikein osaa vielä vaatetta tehdä. Mutta pidemmittä puheitta lähden tästä taas ompelemaan röyhelömekkoa :P

2 kommenttia:

  1. Tosi harmillista että maha jaksaa olla huonossa kunnossa eikä mitään muuta lekureilla ole tarjota kuin sitä avannetta. Oletko vielä puhunut siellä siitä TIES-leikkauksesta?

    VastaaPoista
  2. Nukkejen ja nukkien ovat molemmat ok. Nukkien on hiukan vanhahtava versio, mutta ei kieliopillisesti väärin :)

    'Omena' on myös hauska. Ihan oikein on: omenien, omenoiden ja omenain :)

    VastaaPoista