sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kroppa kuumeessa, pää myrskypilvessä.

Perjantaina tuli käytyä taasen uimassa ja tällä kertaa oli  niin hiljaista, että oikein nautiskelin uinnista ja uinkin sitten kerralla, ilman yhtään pysähdystä, 1km 500m. Olin oikein tyytyväinen :) Seuraavaksi taas huomenna uimaan jos vain kunto sallii. Tässä onpi taas kuumetta noussut ja olo on kuin joku olisi ajanut rekalla päältä. Onneksi tiedän, että kuume liittyy tähän minun sairauteeni, niin ei tarvitse pelätä, että ketään tartuttaisi tms. Mutta on se aika v:mäistä olla sairaana koko ajan ja kuumeessa aina pari kertaa viikossa vähintään. Toivon nyt kovasti, että tämä huono kausi päättyisi pian, ja olisi taasen vähän parempi fiilis, sekä henkisesti, että fyysisesti. Nyt on ikävä äiteetä :D

Sain myös soitettua viime viikolla eläkeyhtiö Varmaan, josta sanottiin, että ensi viikolla viimeistään tehdään päätös. Sitä odotellessa.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti pian raha-asiat ratkeaa, se on kumma miten paljon se vaikuttaa elämään ja ahdistaa kun raha-asiat ei ole kunnossa. Reipas oot kyllä ollu uinnin suhteen, tosi hienoa.

    VastaaPoista