maanantai 22. lokakuuta 2012

Ostetaan yksi terveys koiralle, kiitos!

Taas hauva-asiaa. Pikkuinen otuksemme on alkanut taas oireilla peräpäällä ja etupäällä ja siitä keskeltäkin. Yöllä tuli muutama oksennus joista viimeinen oli ihan verinen. Aamulla oli neiti taas ihan kunnossa ja olisi syönytkin jos olisin ruokaa antanut. Annoin sitten nälkäiselle pikkaisen vain raejuustoa ja nyt näyttäisi olevan ihan kunnossa.  Mitenhän hitossa sitä nyt saisi selville, että mikä tässä nyt oikein mättää. Kun antibiootit sun muut ei auta, niin oliskohan nyt kyse ihan jostain muusta sitten kuin mitä lekurit kuvittelee.

Sitäkin olen miettinyt kun Minka nuoleskelee (etenkin iltaisin ennen nukkumaan menoa) aina kovasti huuliaan ja nieleskelee niin voisiko kyseessä olla vaikka jonkinlainen närästys tms? Jos tytöllä onkin refluksi tauti (voiko sellaista koiralla edes olla) tällöinhän ei antibiootit auta vaan pitäisi saada jotain ruokatorveasuojaavaa lääkettä. Tuo verikin kun on aina kirkasta, tulee siis ilmeisesti juurikin ruokatorvesta. Jos se tulisi syvemmältä, se olisi paljon tummempaa eikä välttämättä ollenkaan näkyvää.

Nyt olisi lekurille aika torstaina (rokotuksia varten) mutta voi olla, että soittelen ja aikaistan lääkäriaikaa. Tai ainakin kysyn, voiko samalla hoitaa muitakin juttuja kun annetaan ne rokotteet. Tuntuu tyhmältä rampata edes takaisin lekurilla kun hommat hoituisi ihan yhdellä kertaa (eikä menisi niin paljoa rahaakaan toimistomaksuihin + muuhun turhaan). Lääkärille tietysti tietää vain enemmän rahaa mitä useammin käymme, mutta oma lompakko kun ei ole kuitenkaan pohjaton.

Hitto kun ei voi pienen puolesta sairastaa :(

3 kommenttia:

  1. Auts, ei kuulosta kyllä kovin hyvältä :( Sinuna aikaistaisin sitä aikaa, verioksennus ei varmaan oo ihan pikkujuttu. Toi asia pitäis nyt selvittää ihan perinpohjin, tähystyksillä tai muilla tavoin. Rahaahan se vie, mutta pakko se ois selvittää et mikä Minkaraasulla on oikein vikana.

    VastaaPoista
  2. En tajua mikä siinä on, ettei siellä eläinlääkärillä voida ottaa selville ihan kunnolla mikä tuota hurttaa vaivaa. Ihmisten lekurit ei tee mitään yleisellä puolella kun niiden palkka ei riipu potilaiden määrästä tai siitä auttaako ne niitä vai ei, mutta luulisi, että eläinlääkäri olisi eri juttu. Ne kun saavat rahaa siitä, että tutkivat ja hutkivat...

    VastaaPoista
  3. Tuo nieleskely voi viitata tosiaan närästykseen, koirillakin sitä on. Mutta mun mielestä kans tuo pitää tutkia perinpohjin. Ja kyllä rokotuksien yhteydessäkin tutkimuksia samalla tehdään, näin säästää aikaa ja rahaa. Vaadit vain, että hauvaraukka tutkitaan paremmin :)

    VastaaPoista