torstai 1. elokuuta 2013

Hyvä päivä :)

Tänään oli itseasiassa ihan mukava päivä. Harvoin voin moista todeta, mutta tänään oli ihan mukavaa. Heti aamusta jo tuli 3 kirjettä joihin pääsin heti vastailemaan, kyllä kirjeet saavat minut aina hyvälle tuulelle :P Iltapäivästä tuli sitten ystävä käymään kahden vaatekassillisen kera (olin pyytänyt häntä katsomaan josko kaappien kupeista löytyisi jotain mitä hän ei tarvitse sellaista mikä saattaisi sopia minullekin) jotka olivat täynnä hyvinkin käyttökelposta tavaraa. Ystävän kanssa meillä on vaatetuksen suhteen aika erilainen maku, mutta kyllä silti löytyi paljon käyttöön tulevia vaatteita, melkein kaikki :D

Oli myös ihanaa turista oikein kunnolla kaikista maailman asoista. Sitäkin pääsee tekemään nykyään ihan liian harvoin. On ystäviä, ja ystäviä. On sellaisia joiden kanssa tulee touhuttua enemmän ja sitten sellaisia joiden kanssa parannetaan maailmaa ja puhutaan kaikki mieltä painavat asiat. 

Sain myös ihanan paidan ja kengät <3 (paidan teksti sopii minulle kuin nakutettu XD ja tassukuviot ovat vielä PINKKEJÄ!!!)



Sekä tietysti kasa kirjoja, kuvasta puuttuu vielä Kaari Utrion Vaitelias perillinen. Ihanaa kun on taas vähän luettavaa, niin ei tarvitse aina lukea noita samoja vanhoja kirjoja, vaikka siinäkin on tietysti oma nautintonsa.

Illemmalla tosin tuli avokin kanssa pienehkä huutomielipiteiden vaihto siitä, olisiko mahdollista, että maapallon ulkopuolinen elämä olisi jotenkin voinut vaikuttaa elämään maapallolla. Kaikki tämä johtui Ancient Aliens sarjasta jota välillä katson huvin vuoksi. Avokki ei voi ymmärtää, että voin katsoa sarjaa ja pitää mielen avoinna eri mahdollisuuksille olematta silti täysi UFO hullu ja suoraan sanottuna tyhmä. Minun mielestäni taas avoin mieli ei kerro tyhmyydestä vaan jostain ihan muusta. Mutta tästä meidän keskustelu sitten koveni kunnes en enää meinannut puhua avokille enää ollenkaan. Keskustelu lopulta päättyi kuitenkin ihan hyvin ja tulimme lopputulokseen, että mistään ei voi olla varma ja jokaisella on asiasta oma mielipide, mutta se ei tarkoita sitä, että kukaan olisi loppupelissä oikeassa :D

4 kommenttia: