keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Lumikki ja metsästäjä.

Eilen käytiin Haihattelijan kanssa katsomassa Lumikki ja Metsästäjä. Ai, että en edes muista paljoa leffasta mutta Chris Hemsworth oli kyllä kuuma... Vaikka olikin surkea juoppolalli eikä edes stailattu  mitenkään kuumaksi XD Eikä ottanut paitaakaan pois, siihen kyllä pikkaisen petyin. Lumikin näyttelijä Kristin Stewart oli hänkin oikein nätti Lumikki, vaikka ensin vähän mietin onnistuuko moinen rooli häneltä. Ihan hyvin onnistui, eikä tullut edes pahemmin Twilightin Bella mieleen (vaikka aina välillä huomasin miettiväni, että koskas se Edward tulee ja pelastaa). Leffan todellinen tähti oli jo hieman kokeneempi Charlize Theron. Aivan mahtava roolisuoritus. Meni oikein kylmät väreet kun kuningatar alkoi riehua. Taisi kyllä käydä niin, että Charlize varasti koko shown muilta näyttelijöiltä, mutta ehkä tällä castilla se oli vähän odotettavissakin?

JUONIPALJASTUS:
Ihan parasta oli se, että leffa ei sisältänyt, teinileffoille niin pakollista, romanttista draamaa. Ja Metsästäjän suudelmakin neitokaisen herätti, eikä itse prinssin (joka oli kyllä herttuan poika, ei prinssi, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin). Lopussa ei ollut mitään sen suurempaa romanssia suuntaan tai toiseen, mutta oma tulkintani oli, että Lumikki menee naimisiin "prinssin" kanssa koska valtakunta sitä vaatii, ja pitää metsästäjän sitten kuumana rakastajana siinä sivussa ;) (ai miten niin paska tulkina?!?!? Niin minä olisin tehnyt!!!).

Noin muutoin leffa oli ihan ok, ei sellainen jonka juosten lähden itselleni ostamaan mutta kyllä sen tuon yhden kerran katsoi ja oli ihan viihdyttävä. Eli jos tähtiä antaisi niin tälle tulisi 3/5. Ja jälleen sain syötyä poppareita loppuleffan ajan!!! Ah mikä nautinto :D Noinkin pienestä asiasta sitä voi tulla iloiseksi kun on niinkin simppeli mieli kuin minulla XD

 Grrrr!!! Mikä metsästäjä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti