maanantai 23. heinäkuuta 2012

Rahaa!!!!

Ah ihanaa vihdoin sitä rahaa tuli :D Eihän sitä kovin paljoa tullut, mutta sainpahan laskut vihdoin maksettua, samoin kuin vuokran. Nyt vain enää lääkkeet ja matkakortti niin hommat on hoidettu! Tein myös jotain todella pahaa... Aion ostaa yhdelle nukeistani kropan (tällä hetkellä nukkeraukka on vain pää). Vaihtoehtoina oli joko säästää raha matkaa varten tai ostaa tuo kroppa... Ja kroppa taisi nyt mennä sitten matkakassan edelle. Onneksi kroppa ei ole mikään kovin kallis, saan sen hyvinkin huokeaan hintaan ja jossain vaiheessa sen ostaisin kuitenkin. Matkakassaankin saan varmasti hieman säästettyä joten toivottavasti nyt nämä rahat riittää vielä viikon verran :D Passikin pitäisi ostaa, onneksi sen aika on vasta ensi kuussa.

On jotenkin ihan hullua millainen fiilis siitä tulee kun on pitkään ilman rahaa ja murehtii sitä yötäpäivää. Sitten kun rahaa tulee, siitä täytyy TODELLA pitää kiinni, ettei kaikki mene heti saman tien. Tällä kertaa ylimääräisiä typeriä kuluja meni tilaamaani pizzaan (joo tiedän todella fiksua, mutta rahani sokaisivat mahani) ja huomenna aikomuksena mennä elokuviin rakkaan ystävän kanssa :) Elokuvapäivää tosin en osaa ajatella typeräksi rahanmenoksi, täytyyhän sitä köyhienkin välillä jotain hemmottelua harrastaa. Mutta nyt pitäisi onnistua pitämään lopuista rahoista tiukkaan kiinni, ettei mene mihinkään turhaan (toisaalta jos ei mene "turhaan" niin raha menee ruokaan joka tavallaan myös on turhaa... Minulla kun ei ole ruokakaupassa paljoa tapana katsella hintoja tms. Vanha tapa josta on muuten hemmetin vaikea päästä pois).

Mutta nyt on taas vähän kirkkaampaa, etenkin sitten kun saan lääkkeet ostettua ja matkakortin, niin voin jopa mennä paikkoihin :D Wohoo!!!

2 kommenttia:

  1. Hieno homma että rahaa tuli vihdoin :D Mäkin haluaisin sen kropan ostaa mun päälle, mutta taitaa nyt jäädä vähän haaveeksi kun pitää ostella vähän vaatettakin ettei tarvii alasti kulkea xD

    VastaaPoista
  2. Joo ja sulla on onneksi se yksi ylimääräinen kroppa niin se varmaan menee vähän aikaa kunnes sitten on varoja ostaa sille kunnon kroppa :D Munkin pitäisi ostaa vaatteita... Jännä, että vielä viitisen vuotta sitten suurin osa mun rahoista meni vaatteisiin. Nykyään se on vain sellainen äärimmäisen pakollinen mitä on pakko ostaa, ja mahd. halvalla :D Tosin matkalle tahtoisin vähän hemmotella ja ostaa jonkun ihana mekon... We'll see :P

    VastaaPoista