sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Vieroitusoireiden kirjoa.

Uaaah!!! Toissapäivänä loppui sitten Triptyl pillerit ja kun sitä rahaa ei ole, niin ei ole lääkkeitäkään. Eilen jo huomasin, että onpa outo olo, pää onkipeä, oksettaa, välillä kylmä välillä kuuma ja kylmä hiki pukkaa koko ajan. Tänään oireisiin sitten tuli lisäksi vielä sydämen tykytys ja pumpulia päässä olo. Noh, fiksuna tyttönä tajusin, että pentele, tässähän on klassiset vieroitusoireet meneillään. Kiitos Varma!!! Tuskin auttaa hirveästi soittaa maanataina ja valittaa, että on kauheat vieroitusoireet kun ei ole rahaa ostaa tabuja. Luulevat vielä huumeidenkäyttäjäksi eivätkä anna ollenkaan rahaa.

Olen joskus muinoin lapsena joutunut viimeksi vieroittautumaan morfiinista, se ei ollut todellakaan mukavaa. Siellä vapisin ja itkin sängyn pohjalla kun morfiinitippa otettiin pois, eikä sitä sen jälkeen enää annettua vaikka olisin polvillani rukoillut. Aika rankkaa pistää  15-vuotias sellaiseen tilaan. No mutta joka tapauksessa, toista kertaa sitten vieroitusta. Olo on kuin joku olisi ajanut päältä, ja jos tässä pillereitä olisi, nielisin koko purkillisen, ihan vain varmuuden vuoksi!! No, nyt ainakin pääsen tästä Triptylistä kertaheitolla eroon ja voin aloittaa uuden lääkkeen puhtaalta pöydältä :D Jos aloitan... Olen vähän miettinyt, että jos en aloittaisikaan. Pelottaa kuitenkin se painonnousu sen verran. Ja nukkua kerkeää sitten haudassa, eikös se niin mene?

Ainakin kerkeän tämän pelleilyn hoitaa ennen matkaa. Olemme päättäneet nyt lähteä elo-syyskuun vaiheessa Kreikkaan viikoksi. Vielä ei olla matkaa varattu koska olemme hitaita ja mietteliäitä asian suhteen :D Ai niin ja niille jotka ihmettelevät, että miten on rahaa matkaan muttei lääkkeisiin, niin matka maksetaan meille. Emme siis itse maksa siitä penniäkään (all inclusivella vielä, niin ei mene ruokaankaan rahaa). Mutta matkaa odotellessa (tosin en ole kovin innoissani koko matkasta... Toivottavasti siellä on paljon rumia ja lihavia turisteja minun lisäkseni, niin sovin joukkoon, ettei tarvitse hotellihuoneessa viettää koko viikkoa).

Mutta jotta näin, vieroitusoireet toivottavasti lievenevät pikkuhiljaa. Tosin saa nähdä pahenevatko vielä tästä ennenkuin paranevat...

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Eiks sitä muuten kehoiteta pitämäänkin kahden viikon tauko vaihdettaessa masennuslääkkeestä toiseen. Nehän on ns. pitkävaikutteisia, eivätkä sovi yhteen. Jotain tämmöstä olin lukevinani kun selailin noita omia ahdistuspillereitäni.

    VastaaPoista
  3. Höh kommentti tuli kahdesti, poistin toisen:D

    VastaaPoista
  4. Minulle lääkäri sanoi, että syön muutaman päivän ajan pienempää annosta tuota Triptyliä ja sitten aloitan uuden lääkkeen saman tien... Mutta noi lääkärien kommentit nyt on mitä on. Tosin en ole koskaan kuullut, että pitäisi kahden viikon taukoa pitää... Varmaan tarkoitettu silloin jos uusi lääke on sellainen jota ei voi käyttää samaan aikaan tai rinnalla.

    VastaaPoista