torstai 26. heinäkuuta 2012

Ötökkä hyökkää!!!!

Nyt onkin leffaisaa aikaa meikäläiselle, kävin taas eilen leffassa katsomassa uusimman Ice Agen. Jostain syystä olen erittäin tunteikas katsoessani piirrettyjä elokuvia, kyyneleet valui koko leffan ajan vaikka välillä saikin ihan ääneen hohottaa. Voisin sanoa, että tämä Ice Age 4 on paras leffa ensimmäisen osan jälkeen. Suosittelen! Ai niin ja uutena tulokkaana (Peachesin, suom. Kirsikka ja tämän kavereiden lisäksi) on elokuvaan päätynyt Sid laiskiaisen Mummo!! Mummo isolla, koska siinä on todellinen mummo :D Esimerkki siitä, millainen mummo itse tahdon olla :P



Mistähän saisi kivat rantakegät mahdollisimman halvalla? En voi harmikseni käyttää flipfloppeja koska ne tekevät aina haavauman isovarpaan ja etuvarpaan väliin... Täytyy siis keksiä jotain muuta.

Löysimme Minkan-hauvan kanssa myös ison ötökän sohvalta, ja nyt emme voi kumpikaan mennä sohvalle ennenkuin ötökkä saadaan kiinni (odottelen siis avokkia kotiin joka saa sitten kaivella ötökän ja heivata sen takaisin ulos taikka pyttyyn). Minka käy välillä huolestuneena pikaisesti nuuskimassa sohvalla ja hyppää melkein saman tien pois kauhuissaan XD Me olemme molemmat yhtä paskoja :D Mutta kun HYIII ÖTÖKKÄ!!!! Se on kuin jättikokoinen muurahainen... Yyyh.

Paskasta tulikin mieleen, että paska fiilis jatkuu. Oireina sydämen tykytystä, huimausta, väsymystä, oksettava olo, ruokahaluttomuus (jee jos vaikka vähän laihtuisi), päänsärky ja noh, oikeastaan joka paikkaa särkee. Jos joku pystyy näiden perusteella tekemään diagnoosin niin tänne vain!!! Itse alan olla jo aika lopussa kun ei mitään jaksa. Joten menenpä ottamaan yliherkän hauvan kanssa nokoset!

Soronoo!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti