lauantai 21. heinäkuuta 2012

Varattu matka Falirakiin!!! :D

Ai että nyt on pakko vähän hehkuttaa. Ollaan avokin kanssa nyt vihdoin saaneet varattua ulkomaanmatkamme. Lähdemme siis kuukauden kuluttua kreikkaan Falirakiin. Löysimme aivan täydellisen hotellin joka kuvien perusteella näyttää ainakin aivan mahtavalta paikalta. Hotellin nimi on Calypso Beach. Jos en ihan väärin muista niin neljän tähden hotelli (vielä siis unelma viiden tähden hotellista antaa odottaa itseään).

Hotellilta on 100m rantaan joka on siis aivan hotellin kupeessa. Uima-allas alue on mitä ihanin, kuten kuvista näkyy, vettä kyllä löytyy :D keskustaan on kaksi kilometriä tosin sinne ei välttämättä lähdetä ollenkaan jos lähettyviltä löytyy sopivasti tuliaiskaupat :) Hintaan kuuluu myös all inclusicve, eli kaikki ruoat ja juomat paikan päällä. Ensimmäistä kertaa jopa hotellihuoneessa on omat tossu ja kylpytakia sekä rantapyyhkeet XD Ei tarvitse siis pyyhkeitä sun muita ottaa ollenkaan mukaan :D Ai että olen kyllä innoissani. Olisi ihanaa viettää lomaa myös kierrellen ja ottaen osaa retkille jne. Mutta tämän vessa ongelman kansa turvallisinta on oikein hyvä hotelli, hyvät uima-altaat ja ranta. Niissä kun se loma tulee aika lailla vietettyä.

Jos joku olisi muuten minulle sanonut 10-vuotta sitten, että tulen nauttimaan rantalomista niin en olisi uskonut :D mutta koska uiminen on ehkä se tärkein juttu lomalla, niin mikähän muu se olisikaan mahtavaa kuin rantalomailu :P Jos uskaltaisi vaikkapa bikineihin tunkea itsensä... Ainahan sitä voi toivoa XD

Tässä vielä huoneestakin kuva, näyttää jotenkin aivan ihanalta. Pieni mutta viihtyisä. Huoneeseen kuuluu myös televisio joka ei ihan joka paikassa hintaan kuulukaan. Taisi olla kaverin kanssa Teneriffalla kun oli maksullinen televisio huoneessa :D Jostain kumman syystä ei tullut sitä paljoa katseltua.


Nyt vain odottelen innolla, että kerkeän saada passin kuntoon ja matkavakuutuksen ennen matkan alkua :D Onneksi tässä nyt on vielä aikaa, mutta kun sitä rahaa ei  näy eikä kuulu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti