perjantai 4. tammikuuta 2013

Puntariperjantai!

Vuoden ensimmäinen puntariperjantai toi ihan mukavia uutisia. Paino ei ole noussut joulun aikana ja on nyt laskenut viikon aikana 2.3 kg :P Jouluviikon aikana pysyi siis ihan samana kuin mitä oli ollutkin ja nyt viikossa sitten lähtenyt tuo vähän yli 2 kg pois. Ja pakko muuten sanoa, että olen syönyt selkeästi enemmän kyseisen viikon aikana (miinus kaloreilla toki, mutta ainoastaan yhtenä päivänä kalorit ovat jääneet alle 990 kcl, muutoin aika tasaiseen pysynyt tuossa 1200-1300 kcl ja parina päivänä vetänyt sitten vähän överitkin, eli mennyt yli 2000 kcl. Mutta selkeästi tuo övereiden vetäiminen silloin tällöin ei ainakaan asiaa pahenna.

Sitä nyt taas ihmettelen, että lantiolta ei nuo läskit lähde?!?! Tosin jokainen kaveri joka tässä on minua nähnyt on juurikin kommentoinut, että lantio pienentynyt selkeästi (tai ne kaverit jotka ovat painoan pudotustani jotenkin kommentoineet). Joko mittaukseni on surkeaa tai kaverieni silmät eivät kerro heille totutta. Myös vyötärö on pienentynyt, mutta lantion seutu on sen verran leveä meikäläisellä, että painon pudotus näkyy kyllä siinä varmasti eniten. Eli siis mittoja:
VY: 94 cm (-1cm)
LY: 129cm (+-0)
RY: 113 (+-0)

Kuten huomaatte, niin nämä mitat ja kilot eivät tunnu liittyvän mitenkään toisiinsa. Kun lähtee kiloja, mitat pysyy samana kun taas kiloja ei lähde, mitat pienenee. Miten ihmeessä näin voi käydä XD Sain eilen kivan kommentin mieheltä, kun kerroin, että on ainakin se 10kg nyt lähtenyt. Hän oli hieman ihmeissään koska hänen mielestä olen hoikistunut aivan huomattavan paljon ja hän epäilee, josko vain punnitsen itseni väärin tms XD No, en punnitse mutta ihan kivasti sanottu silti :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti