perjantai 18. tammikuuta 2013

Puntariperjantain

Tänään oli taasen punnituspäivä kuten kivasti joka perjantain. Paino ei ole tippunut tässä välissä grammaakaan alemmas mutta sentään hieman senttejä lähtenyt.
VY 94 (+-0)
LY 125 (-4cm)
RY 111 (-2cm)

Totesin ystävän kanssa, että tällä kertaa ongelmana saatta ihan puhtaasti olla se, että syön liian vähän, edelleen. Päivittäin syön keskimääräisesti kaloreita n. 1200 kcl lisäksi pidän viikossa yhden herkuttelupäivän jolloin saa syödä selkeästi enemmän jolloin kaloreita kertyy yleensä sellaiset 2000-1700 kcl (silloin tällöin pidän kaksi tällaista päivää). Tämä viikko on mennyt erityisen tarkkana koska söin tosiaan tuota suklaakakkua, joten olen pitänyt kaikkina muina päivinä kalorit hyvin alhaisina. Ja kappas vain, kun paino ei olekaan tippunut. Parhaiten se on aina tippunut silloin kun olen vetänyt vähän övereitä pitkin viikkoa :D Eli jos nyt yrittäisi viikon verran tuota kalorien lisäystä. Tuskin sitä painoa ainakaan takaisin lähtee tulemaan jos tuohon pari sataa kilokaloria lisää.

Pahinta tässä on nyt ehkä se, että tuon 1200 kcl syöminen jo ahdistaa koska pitäisi pystyä syömään vähemmän... Ja joinain päivinä onnittelen itseäni, kun kalorit jäävät jopa alle 900 kcl. Mutta jos nyt ajattelee, niin ihan liian vähänhän tuo on aikuiselle ihmiselle, eikä pidemmän päälle tee kyllä hyvää (kuitenkin jo sen 10 vko nyt jatkunut tämä vähillä kaloreilla oleminen). Nyt kun vähän yritän kaloreita nostaa niin katsotaan mitä ahdistus asiaan sanoo, että pystynkö vaiko enkö. Mutta tällaistahan tämä laihduttaminen on, pitää koko ajan vähän miettiä näitä kaloreita, välillä enemmän välillä vähemmän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti