tiistai 9. huhtikuuta 2013

Croodit 3D

Croodit elokuva oli oikein hauska, soveltuu sekä aikuisille, että lapsille. Animaatio kertoo 
perheestä joka elää kivikaudella, ovat siis luolamiehiä. Maailma alkaa tuhoutua ja perheen pitäisi pystyä pääsemään eroon peloistaa, jotta voivat pelastua. Onneksi heille saapuu nykyihmistä edustava auttaja, joka luovii luolaperheen turvaan maailmanlopulta. Lopussa vielä mukaan otetaan muutamat lemmikitkin.

Katsoin leffasta suomeksi dubatun version, ja pakko sanoa, että kyllä suomalaiset osaavat nämä animaatioiden dubbaamiset, äänet sopivat oikein hyvin, ja etenkin perheen mummo (animaatio mummot <3) oli jälleen aivan mahtava suoritus :D Englanniksi olisi varmaan ollut ihan yhtä hyvä, mutta sen voin todeta sitten kun tämän kyseisen elokuvan ostan omiin kokoelmiini ;)

Oikein herttainen ja suloinen elokuva. Itkin muuten melkein leffan alusta loppuun vaikka kyseessä olikin hyväntuulen elokuva. Parissa kohtaa taisin naurahtaakin ihan ääneen. Huomasin myös, että elokuvan päähenkilöt, eli luolatyttö Eep ja nykyihmispoika Kundi olivat kuin ilmetty minä ja avokkini :D Sen enempää ei tarvitsekaan sanoa, näette kyllä mistä on kyse jos leffan joskus katsotte :D

En kyllä ymmärrä, miksi nämä lastenleffat tehdään nykyään niin usein 3D:nä kun siitä ei ole mitään iloa muille kuin leffateattereille, jotka voivat repiä lapsiperheiltä naurettavia summia siitä hyvästä, että jälkikasvu pääsee kirkumaan leffateatteriin.


Pisteet:
4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti