perjantai 5. huhtikuuta 2013

Puntariperjantai!


Painoa tippunut viikon aikana -500g. Ei paha, mutta saisi olla enemmän.
VY: 88 (+-0cm)
Muita mittoja en kerinnytkään ottaa kun tuli kiirus fysioterapeutille, sieltä elokuviin ja sieltä sitten uimaan. 

Tällä viikolla (viikko aloitettu siis maanantaista, ei perjantaista) onkin tullut liikuntaa harrastettua jo 6 ja puoli tuntia o_O Tuohon on siis laskettu koiran ulkoilutukset ja pieni siivoamishetki tuossa viikolla, mutta aika hyvin silti :D eikä viikko ole vielä edes loppunut! Huomenna olisi aikomuksena mennä hieman lenkkeilemään. Huomaa, että selkä on jo paremmassa kunnossa ;) Ei siis kunnossa, mutta paremmassa kuin nyt tässä viimeisen 4 vkon ajan. Yllätyn aina melkein joka viikko siitä, miten paljon loppujen lopuksi liikun vaikka oma käsitykseni on, että makaan vain kotona kuin laiska mato. Mutta tuo Kiloklubi.fi kertookin sitten ihan toista tarinaa. Voisiko sitä ehkä olla jopa hiukkasen ylpeä itsestään? Mutta, huolimatta liikuntamäärästä, ja päivittäisestä n. 1600kcl ruokavaliosta, tosiaan se paino ei silti tipu kuin korkeimmillaan sen 1kg viikossa. Eli ei se laihduttaminen ole kovin helppoa tai nopeaa, vaikka monet laihdutusohjelmat niin antaakin ymmärtää. Nyt on yhteensä sitten tippunut painoa 18.5 kg. Edelleen sitä tasan -20kg odotellessa.

Tänään kävin tosiaan myös siellä fysioterapeutilla taas ja tehtiin jonkinlaisia lihasliikkeitä. Kuulemma onnistuin lihaksiani pullistelemaan paremmin kuin keskivertokansalainen selkä kipeänäkin :D Fyssari oli kuulemma oikein positiivisesti yllättynyt, että oli niin hyvä lihaskunto. No mikäs siinä, ei haittaa minua yhtään. Nyt vain lisää lihaksia liikuttamaan, niin tulee vielä parempi kunto :P Fyssarini on oikein mukava pikkuinen nainen. vähän ehkä ollaan joistain asioista eri mieltä, mutta mitään riitaa ei ole vielä tullut. Sain myös muitakin vinkkejä mm. siihen mitä liikkeitä kannattaa tehdä jos haluaa vyötäröä pienentää entisestään ja samalle juteltiin muutenkin siitä millaista ja miten harrastan liikuntaa. Kuulostaa kuulemma erinomaiselta tämä liikunnallinen saldoni, enemmän kuin mitä olisi välttämätön. Sekös mukava kuulla, kun en ole koskaan ollut mikään kovin liikkuvainen ihminen (tai niin olen ainakin aina luullut) mutta fyssarin mukaan kuulemma olen kovinkin aktiivinen liikkuja :D Johan tässä alkaa itsekehu haista. Mutta oli nyt pakko laittaa ihan tähän kirjallisesti tämäkin, ettei tulisi enää sitä itsensä morkkaamista laiskaksi paskaksi, kun "en liiku tarpeeksi".

Nyt sitten odotellessaa seuraavaa kramppaavaa kohtaa, olisikohan jo aika nilkan vaikka taas nyrjähtää kun tuo selkä alkaa olla kunnossa? :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti