sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Reipas viikonloppu.

Täällä taas. Eilen tuli käytyä lemmikkieläinmessuilla sekä niiden ohessa olevassa Modelexpossa, eli pienoismallimessuilla. Lemmikkimessut oli vähän floppi meidän kannalta kun saatiin molemmat allergiaoireita ja meikäläisellä alkoi olla jo vaikea hengittää. Sentään saatiin Minkalle muutamia juttua, pari lelua ja herkkuja. Se olikin se tärkein.

Modelexpossa tavattiin Star Warsin porukkaa. kovasti olisin halunnut yhteideen kuvaan Boba Fettin kanssa mutten kehdannut kysyä :( Nyt jäi vähän harmittamaan. Kotona vielä vedettiin yli tunnin reipas kävelylenkki koiruuden kanssa heti kun se oli vähän rauhoittunut tuliaisten retostelusta :)

Tänään olikin sitten vuorossa Lord of The Dance esitys joka on siis irlantilaista rivitanssia. Aluksi luultiin, että päätanssijana olisi ollut Flatley itse, mutta kävinpä stalkkaamassa produktion kotisivuja ja FLatley ei siis itse tanssi enää. Mutta eipä se nyt niin kauhiaa ollut,  aivan mahtava show silti ja olen todella onnekas, että sinne pääsin.

Olemme ystäväni kanssa olleet jo LOTD faneja pikkutytöistä asti. Silloinen show VHS tuli kulutettua melkein puhki kun kahdestaan sitä tuijotettiin innoissamme. Ihanaa siis päästä (joskin melkein 20 vuotta myöhemmin) katsomaan ihan livenä moinen show. En ole mikään suuri tanssiesitysten ystävä, eli balettia, modernia tanssia jne. Minua ei saisi katsomaan, mutta Flatley ja nahkahousut, niissä on vain sitä jotain :D Kuvia ei tullut otettua, vaikka siellä moni muu katsoja tuntui niitä ottavan. Eipä niistä olisi kovin kummoisia tullutkaan kun istuimme parvella eturivissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti