maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulu tulla jollottaa!

Jaa-a tässä nyt sitä joulua sitten vain odotellaan rauhassa. Kaikki lahjat on pakattu jo aikoja sitten, kortit lähetetty, kämppä siivottu ja ruoat hankittu. Enää ei tarvitse muuta kuin nautiskellen odotella joulupukkia ja sitten aattona paistella kinkku jne. Tänä jouluna hankitiin ensimmäistä kertaa ihan oikea joulukuusi. Aivan ihanan huumaava tuoksu kyllä tulee oikeasta kuusesta. Harmikseni vain illalla nukkumaan mennessä muistin, että miksi vanhempani vuosia sitten siirtyivät muovikuuseen ja miksi minulla itselläni ei ole koskaan aikaisemmin ollut oikeaa kuusta. Olen allerginen kuusille... Että näin, ehkä nyt kuitenkin tämän joulun pärjään tuon kuusen kanssa ilman, että kuolen :D Toivottavasti ainakin, olisi aika ikävää heivata se pellolle kun ei olla vielä edes koristeltu sitä.

Jouluhulluudessani päätin laittaa joulukuusen myös tänne "omaan" huoneeseeni. Semmoinen pikkuinen ja vihreä ja ihan muovinen, vaaleanpuna-valko-musta-koristeilla. Olohuoneen kuusi saa varmaan sitten punaiset ja lilat pallot sekä hopeiset koriste nauhat. Kaksi kuusta yhdessä pienessä asunnossa on ihan liikaa, mutta so what :D Ei haittaa!

Tapasin taas vanhaa ystävää joka tuli käymään tänään. Hän aikoo tehdä yhdelle nukeistani turnyyri-puvun. Olen ihan innoissani. Kyseinen ystävä on erittäin kätevä käsistään ja ompelee kuin ammattilainen. Hän on erityisen kiinnostunut historiallisista asuista ja onkin tehnyt itselleen monia. En malta odottaa millainen uskomaton taideteos häneltä kehkeytyy, laitan kyllä sitten kuvaa tällekin blogille :)

Mikähän siinä on, että yrityksistä huolimatta en koskaan saa omaa kuustani näyttämään yhtä kauniilta ja hienolta kuin lehdissä ja elokuvissa?!?!


2 kommenttia: