torstai 6. joulukuuta 2012

Lunta tulvillaan on raikas talvisää...

Ei liinakkommekaan nyt enää talliin jää... Tänään heräsin suht ajoissa kun oli ihan sellainen jouluinen fiilis. Sitten kun uloskin katseli niin siellähän sataa taas lunta! Ihanaa :) jos joku ei vielä tiedä, niin rakastan talvea ja lunta, se on vuodenaika jolloin vasta herään kunnolla henkiin. Itsenäisyyspäivän kunniaksi tehdään ystävän kanssa karitsapataa lanttumuusin kera, jälkkäriksi vähän marjapiirakkaa joka on tehty osittain paleosti. Hiilareita ja kaloreita silti tiedossa, mutta eipä se yksi päivä mitään tapa kunhan kohtuudella maistelee.

Nyt kyllä tekisi mieli mennä tuonne ulos lumeen temmeltämään, mutta kun ei vain jaksa. Huomasin muuten, kun olen taas aloittanut uimisen, että entisen 2km 250m ennätyksen sijaan jaksan uida hikiset 500m :D Loppuu vain kaikki energia lihaksista eikä vain jaksa. Syytän tätä vähäkalorista dieettiä moisesta. Mutta toki 500m on parempi kuin ei mitään, mutta kaiholla muistelen niitä aikoja kun siellä vedessä jaksoi sen 1h 20min lillua. Vauhtikin on hidastunut, en enää voi mennä nopeiden uimareiden radalle, mutta ehkä se kunto tästä vähän nousee kuitenkin vielä. Tuskin tuohon 2km asti kuitenkaan yllän ennenkuin alan taas syömään vähän enemmän kaloreita, mutta kyllä se kerkeää.

Meillä on aina paha tapa unohtaa parvekkeelle jos jonkinlaista tavaraa. Sitä kun ei ole katettu, niin kaikki kama on aikalailla luonnon armoilla. Nytkin siellä on koiran sänky, matto ja tuolien tyynyt koska kumpikaan meistä ei vain saanut aikaiseksi haettua niitä pois ennen lumen tuloa. Nyt kun parveke on lumen peitossa, niin sinnehän ei pääse edes puskutraktorilla :D

Joten oikein lumista ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ kaikille lukijoille!! Sekä tietysti rakkaalle suomenmaalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti