perjantai 14. joulukuuta 2012

Puntariperjantai!!

Mjaahas. Painoa tippunut huimat 200g, eli ei paljoa mitään. Senttejä lähtenyt pikkaisen, muttei mitään huomattavaa muutosta
VY: 95 (-2) Kaikenkaikkinen pudotus 8cm
RY 113 (-2) Kaikenkaikkinen pudotus 6cm
LY 129 (+4) Kaikenkaikkinen pudotus 4cm

tämä lantio nyt ihmetyttää kun se heittelee koko ajan tuon 130-125cm välillä eikä siitä pienene sitten kuitenkaan yhtään. Mistä lie moinen johtuu. Hieman olen TAAS pettynyt, mutta parempi tämä toki kuin ei mitään.  Hidastahan tämä on, paljon hitaampaa kuin olisin luullut mutta ei kait aina voi voittaa :D Toisilla lähtee helpommin ja toisilla sitten ison tappelun kanssa vasta. Voi toki olla, että tuohon painoon ja sentteihin vaikuttaa se, että olen tällä viikolla alottanut sekä uimisen, että kahvakuulailun. Nesteet kerääntyy hetkellisesti, lihakset kramppaa jne. En tiedä onko tämä kaiken vaivan arvoista mutta noh, katsellaan taas ensiviikkoa :P Parempihan tämä on toki kun ei mitään!


3 kommenttia:

  1. Miinuksella silti suurimmaksi osaksi joten hyvä sinä! :)
    Urheilu nostaa painoa nesteiden muodossa kunnes tasaantuu.
    Vaivaa tässä on pakko nähdä, ei ne kilot muuten lähde. Ja kun näkee paljon vaivaa, voi olla tyytyväinen saavuttamiinsa tuloksiin! Hidas painonpudotus on pysyvämpää, muista se :)

    VastaaPoista
  2. Joo tässä tulee vaan kärttyisäksi tuon laihduttamisen osalta kun sen eteen tekee koko ajan töitä, elää syö ja hengittää kaloreita ja liikuntaa eikä mitään tapahdu (tai tapahtuu mutta hyyyvin hitaasti). En vain tiedä kuinka kauan tällaista rääkkiä enää jaksaa ja jos tälläkään ei tuommoisia lukuja kummempia laihdu, niin miten ihmeessä voisin kuvitellakaan laihtuvani sitten kun siirryn taas normaaliin ruokaan (vhh sellaiseen). Hitto on kyllä semmoinen fiilis, että nyt jos joku laiheliini tulisi kertomaan, että ihminen laihtuu kun vaan liikkuu ja syö vähemmän niin voisi olla, että saisi aikamoisen ryöpyn vastaansa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Liikunnalla nyt on kärpäsen paskan verran vaikutusta painonpudotukseen. Ja kaikki on erilaisia, ei voi aina sanoa että liiku ja syö hyvin. Se on suurinpiirtein vastaus vähän kaikkeen yleensä... Vielä se löytyy se sunki oikea tapa. Liiallisestikaan ei kuitenkaan tarvii kärsimään ruveta.

      Poista