tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluisia tunnelmia.

Aivan ihana joulu jälleen. Ensin olin vanhempieni ja sisarusteni kanssa viettämässä joulua Leppävaarassa. Voi elämä sitä lahjojen määrää :D Hyvin voisi vanhemmatkin ostaa vain sen yhden lahjan per lapsi kun niitä paketteja tuli kaikille neljälle varmaan 15kpl jokaiselle. Onneksi olin kaukaa viisas ja ostin "vain" kirjoja jokaiselle. Leluja kun on niin tuhottomasti, ettei niistä jaksa kauaa olla edes kiinnostunut. Kirjoista voi nauttia sitten vielä joulun jälkeenkin :)

Itse olin myös ollut erittäin kiltti sekä ystäville, että perheelle :D Lahjoja tuli paljon ja kaikki olivat ihania ja minulle sopivia (perheeni ja ystäväni joko tuntevat minut erinomaisesti TAI en malta olla hiljaa toiveistani kun aloitan joulusta puhumisen jo lokakuussa). Tänään vielä tiedossa miehekkeen kanssa jouluillallinen ja elokuva, joulun paras hetki (heti lahjojen avaamisen jälkeen). Ja tunnetusti tykkään kuvailla ja mikäs sen mukavampaa kuin kuvailla lahjoja joita on saanut. Isot kiitokset vielä kaikille ystäville ja perheelle, olette ihan parhaita (olette kyllä parhaita ihan muutenkin vaikka ette lahjoja ostelisikaan XD).

Mieheltä ja ystävältä saadut nuket. Monster High Rochelle Goyle oli ihan toivelistalla, Belle oli täysi ylläri :)

Siskon ja äiteen hankkimat lahjat Disney Storesta :P

Lisää lahjoja siskolta ja äiteeltä, rakastan tumppuja (etenkin itse tehtyjä) sekä pipoja :P Pinkit tumput tietysti miehekkeeltä ;)

Sitten tuli kaksi toive elokuvaa joista tuota Kaksin karkuteilla, olen jo pidempään itselleni huokaillut <3 aivan ihana lahja! Avokilta sitten Brave sekä Päätön ritari-kirja. Kauhua keskiajalta :P Ja tottakai pitää sitä jotain pientä hemmottelua aina jouluna myös joten Morrelta saatu pakkaus jossa suihkugeeli ja lotion (ihana tuoksu <3).

Veljeltä taattua Nokia laatua, elikkäs Nokian Blue tooth kuulokkeet, piti olla pinkit mutta sainkin turkoosit, onneksi turkoosi on myös ihan väri :)


Äiteeltä lisää Disney Store tavaraa tällä kertaa Jörö-mukien muodossa, toinen on avokin. Ja Morrelta kaksi lemppari muumihahmoa eli Mymmeli ja Nuuskamuikkunen <3


Mieheltä vielä medaljonki johon saa laitettua Hauvelssonin kuvan XD Sain myös vielä aamutakin ja pientä härpäkettä lisäksi (pienet härpäkkeet on ihania) mutta niistä en nyt ottanut kuvaa tällä kertaa.


Ja tietysti myös Minka ja hänen lahjansa, peti, pöllötyyny, siili (Minkan hyvältä ystävältä Mirkulta) ja kettu jonka toinen silmä on jo revitty. Herkkuja neiti sai myös ja paljon pusuja ja haleja. Jälleen kerran karvaturrimme oli kaikista innokkain lahjojen avaaja, meinasi avata mamman ja papankin lahjat samalla kun omiaan nuuskutti XD Lopuksi kuvassa tietysi Minka joka ei uskalla mennä vielä uuteen sänkyynsä :P

Huomenna sitten toivottavasti kuvia juhla-illallisestamme (jos muistan ottaa kuvia).

3 kommenttia:

  1. Jee! Kivoja lahjoja! Tosin jäi kyllä arveluttamaan, että mitä se mieheltä saatu "pieni härpäke" oli, josta et "viitsinyt" ottaa kuvia. Kuulostaa tuhmalta... :D
    (Ei. Älä kerro. En halua tietää :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö XD Pieni pehmolelu vain :D (jollakin on heti likaiset ajatukset mielessä!).

      Poista
  2. Ihania lahjoja ja ihania kuvia :D Hyvää Joulua murunen!

    VastaaPoista